Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychylybymy

2 metry wzrostu

Polecane posty

Gość wychylybymy

Więc tak w wieku 16 lat mam 198 cm wzrostu ; /. Dla mnie to jest załamka, a już mówię dlaczego. Po pierwsze, nawet jakbym chciał uprawiać jakiś sport, to nie mogę, gdyż mam problemy z kręgosłupem-dyskopatię. A drugi to ten najgorszy problem. Dodam, że jestem gruby, ale tego po mnie, aż tak bardzo nie widać. A ten najgorszy problem, to taki, że, gdy idę ulicą ludzie patrzą się na mnie, jak na jakiegoś odludzia ; /. Czuje się wtedy bardzo niekomfortowo i nieswojo ;/ Źle się też czuje w szkole, gdy czasami jestem wyśmiewany przez innych z powodu mojego wzrostu. Kompletna załamka i brak poczucia wiary w siebie ;/. Nie daje sobie już z tym rady ;/

Gość taa niedobra pupa
A ten najgorszy problem, to taki, że, gdy idę ulicą ludzie patrzą się na mnie, jak na jakiegoś odludzia ; To twoja interpretacja... wierzę, że patrzą - bo zwracasz uwagę... ale raczej na plus - bo teraz każdy chce byc jak najwyższy. A w szkole pewnie się śmieją dlatego, że zauważyli, że masz na tym punkcie kompleksy - a towarzystwo w tym wieku jest głupie i złośliwe. Ciesz się z tego wzrostu to przestaną się śmiać. a wielu ci po cichu zazdrości - możesz być pewien. Ja kiedyś poznałam gościa co miał 2 metry 6 cm i miał powodzenie że hej.