Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

proffesórka1

zastrzyki na ruję u kotki...

Polecane posty

czy ktoś stosował? Jak kot to znosi? Jaki koszt? Czy do weta trzeba się umówić, czy mogę z buta iść? Czy w czasie ruji mogę?

Powinno się przed rują, chociaż wet raz zaszczepił mi ją w trakcie. Możesz spokojnie iść z buta, to trwa chwilę.

Gość fiziamizia
ten wet co zaszczepil kotkę w rui - zrobił to tylko dlatego żeby forsę wziać - bo efekt tego żaden .Żeby zastrzyk był skuteczny musi mina pewna karencja - bo przeciez hormony musża sie wchłonąć i zacząc dzialać . Najlepiej ,zeby nie hcodzić z kotem bez potrzeby - najpierw zadzwoń do weta - i zapytaj jak sprawa wyglada - jak , kiedy , jakie koszta ? moze warto zaszczepić przy okazji kota na jkieś inne kocie choróbska , odrobaczanie ? najpierw zadzwoń -po co ity masz sie stresować :)

dzwoniłam :) super wet!!!! koszt 40 zł. można przyjść bez umawiania się, i kocica musi być po rujce. Jednak takie zastrzyki nie są zdrowe- w dużej ilośći. Teraz zrobię im zastrzyki a za 4 miechy pójdą na zabieg....

Gość fiziamizia
to teraz jej przypilnuj ,zębyś " babcią " nie została :)

Moja kotka ma obecnie 16 lat, jedzie na zastrzykach, chociaż kilka zostało ominiętych. Nie chcieliśmy jej "kroić"