Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia92222

czy mogę być w ciąży???

Polecane posty

Gość asia92222

Witam jakiś miesiąc temu współżyłam z chłopakiem a teraz spóżnia mi się okres z tym że byliśmy zabespieczeni prezerwatywą. Hmmm... ale o jest pewny ze dzidzi nie będzie ale i tak się obawiam. Może to przez ostatnie upały prace w polu a słońcu a dotąd było chłodno. Dodam że niemam obiaw żadnych. pomocy!!!

Gość asia92222
boje się tego strasznie

asia92222 hmm jak sie zabezpieczlas to nie powinno ciazy byc chodz darza sie ze majac zabezpieczenie zajdziesz w ciaze niestety nie jest w 100% zrob test nie ma co sie bac a jak bedziesz to co załamiesz sie czy co

jak sie wspózyje to trzeba sie liczyc z konsekwencjami nawet jak jest zabezpiecznie a potem moze byc ciaza

nie możesz. satysfakcjonuje Cie taka odpowiedz? wkręcasz sobie bajke i tyle.

Gość asia92222
przecież nie wiem czy jestem nic na to nie wskazuje czuje się jak zawsze ale okresu nie mam 9 dzień. a po zatym malineczka jak masz pisać tak to lepiej wcale nie pisz. Pełonletność mam za sobą dzidzi nie usunę na pewno ale troszkę za wcześnie.

asia92222 to co sie pytasz glupio czy mozesz byc w ciazy???nikt ci tego nie powie czy jestes czy nie tak jak pisałam zrób test i po sprawie a jezeli nie to do ginekologa

Gość asia92222
ale niby są jakieś objawy ? a skoro nie mam to też mogę być?

asia92222 Zrób test ciążowy ,ale jeżeli stosowaliście prezerwatywę prawidłowo (nie pękła) to myślę że nie jesteś w ciąży .,brak okresu może być spowodowane zaburzeniami hormonalnymi,może ostatnio byłaś chora (antybiotyk),stres (egzaminy itp.,) zmiana klimatu ,ale tego ci na forum nie sprawdzi czy jesteś w ciązy zrób test lub umów się do ginekologa

asia92222 dziewczyno a skad ja mam to wiedzec czy jestes w ciazy???przeciez nie napisałas czy masz jakies typowe objawy ciązy najlepiej zrób jutro rano test ciazowy i wtedy bedzie wiadomo

Gość asia92222
prawidłowo stosowaliśmy nie pękła. a co do pisania to pisałam ze nie mam żadnych obiaw ale zrobie ten test dla świętego spokoju może to stres

Gość asia92222
dziękuje:) za pomoc