Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzkaja

Pomóżcie prosze

Polecane posty

Gość zuzkaja

Witam. Sama nie wiem co myslec.... BYło juz tu sporo takich tematów ale nie znalazlam odpowiedzi... Poznalam chlopaka (22lata)... ja (16) chodz zawsze slysze ze jestem zbyt dojrzala jak na swoj wiek... zawsze bylam powazniejsza itp ... Pisze z nim smsy.... jest mily, kulturalny, romantyczny itd niczym ideal- chodź wiem takich nie ma ;).... Napissal ze poodoba mu sie moj charakter.... piszemy tak jakbysmy znali sie lata... napisal dla mnie wiersz piekny przepisywal z kartki specjalnie po 1 w nocy co zwykle o tej godz spi, zawsze wczesnie wstaje..... opowiadal mi ze chcialby spotkac dziewczyne ktorej moglby dac szczescie milosc...... daje do zrozumienia ze ja nia moge byc... rozumiemy sie (niby).... ja nie umiem tak od razu zaufac ludziom, zostalam kiedys skrzywdzona, fizycznie... on zapytal sie mnie dlaczego nie chce mu zaufac a ja mu nie powiedzailam o tym....powiedzial ze poczeka na mnie ze warto itd pisze mile smsy komplementy tez sie zdarzaja..... ale ja sie boje ze to nie szczere.. sama nie wiem zaufac mu? powiedziec czemu jestem taka nie ufna? czy zakonczyc to ? Przepraszam ze powtarzam temat. Pozdrawiam z gory dziekuje.

te miłosne problemy w gimnazjum... możesz mu zaufać w jednym - na pewno chce Cię przelecieć :P

Gość do konca rozumiemy
ze bedziesz u niego pierwsza

Gość zuzkaja
dlaczego zakladcie ze kazdemu jedno w glowie...

facet sie stara, nie widzisz mankamentu i chcesz to konczyc? a moze boisz sie związku. ale co sie dziwic jestes mloda, chyba zbyt mloda..

Gość zuzkaja
Nigdzie nie jest zapisane, że o tyle starszy facet od razu chce nas wykorzystać.... NIE chodzi o to ze sie boje zwiazku... boje sie ze to w jakims stopniu nie prawda co pisze.... wlasnie stara sie ale czy to szczere?

Gość puszpa
W swietle prawa jestes jeszcze dzieckiem, wiec na uwazaj na takich romantycznych rycerzy.. Trzymaj go z daleka, jak kocha to poczeka.

Gość zuzkaja
No na pewno macie w jakims stopniu racje.... trzymaj go z daleka tzn? poki co nie planuje spotkania z nim, chce zobaczyc jak dlugo wytrzyma...

dajcie sobie po prostu czas....wtedy zobaczysz...jak chodzi mu o bzyknięcie cie to szybko zrezygnuje

Gość zuzkaja
czas czyli ile? rok dwa dziesiec?

jestem zdania, że ludziom z historią podobna do Twojej udaje się w 2 przypadkach na 300. Sama w Twoim wieku miałam starszego faceta .. dziś ? - w życiu bym na takie coś nie poszła. Przekonasz się.

Gość zuzkaja
jeszcze lepiej, juz nic nie wiem. ile ludzi tyle opinii.

są dwie opcje, przy takiej różnicy wieku. albo chodzi mu o seks, albo ma dobre zamiary ale poróżni Was dojrzałość emocjonalna. Ty bedziesz chciała się bawić, on ? - siedziec w domu. Jemu włączy się ' ojcostwo ', Ty dalej bedziesz chciała się bawić. Nie widzę przyszłości.

pytasz ile czasu?tyle ile będzie potrzeba...pośpiechem nic nie zdziałasz...możesz z nim pisać, gadać i spotykać sie ale przeciez nie musicie iść od razu do łóżka co nie?

Gość zuzkaja
wreszcie konkretne odpowiedzi carolinaa00 -Jemu juz sie wlaczylo ojcostwo....ale mnie to wcale nie przeszkadza... nie bawia mnie glosne imprezy do rana.... a on lubi wyjsc spotkac sie w spokoju ze znajomymi tak jak ja. hmmm22 - dziekuje. to bedzie chyba najlepsze wyjscie... oby tylko to wszystko co pisze nie bylo jednym wielkim klamstwem.

Gość zuzkaja
a zabawic mozna sie zawsze.. zabawa to nie znaczy imprezy libacje glosna muzyka i migajacy klub...

ja tylko mówię co może być minusem tej znajomości. masz 16 lat wiec do ojcostwa nabierz dystansu. co do głośnych imprez - teraz nie lubisz, ale nikt nie powiedział, że nie będziesz miała ochoty spędzać w przyszłości właśnie tak wolnego czasu. np. 18 lat otwiera drogę ku większości klubów, i nikt nie powiedział, ze masz z nich rezygnować. ' on lubi wyjść spotkać się w spokoju ze znajomymi ' - nikt tez nie zapewnia Cię, że jak będzie miał 25 lat dalej będzie to lubił. Patrze przyszłościowo na każdy związek, bo sądzę, że z ' kimś na 2 tygodnie ' nie robiłabyś takiego problemu. Jeśli ma się udać, to i tak się uda. Jeśli nie to nie. Ja tylko mówię jak ja to widzę. Zwłaszcza, że podobna sytuacja spotkała mnie. I o dziwo trwało też jakiś czas, ale nie miało sensu na resztę życia. Z pewnej perspektywy czasu też będziesz w stanie się na ten temat wypowiedzieć. Jesteś młoda, dużo przed Tobą. Powodzenia. !

Gość zuzkaja
Co do tych klubów bedziemy martwic sie pozniej jezeli cos ztego wyjdzie. Dziekuje . Pozdrawiam .