Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgtrgtrgtrg

Co o tym myslec?

Polecane posty

Gość rtgtrgtrgtrg

Do mojego chłopaka codziennie pisze jego kolezanka, on mowi ze jest zareczona i planuje slub ze swoim chłopakiem- ja jej nie znam, wiem tylko ze ma na imię ania. Strasznie mnie to denerwuje ze ona do niego pisze, w sumie nie pisze nic zlego 'co u ciebie', 'co robisz' itp, a on jej odpisuje. Mowiłam swojemu chlopakowi zeby juz jej wiecej nie odpisywał (potrafi pisać przez 4 dni pod rzad po kilka takich smsów) ale on sie na mnie zlości ze to tylko jego kolezanka i ze nie ma w tym nic zlego... Co mam zrobic kochane? Napisac mam do niej sama zeby przestała do niego pisac? kłocić sie ze swoim chłopakiem? poradzcie cos prosze!

Gość rtgtrgtrgtrg
e tam zerwij to zadna rada

Gość rtgtrgtrgtrg
Chodzi mi o to czy do niej napisac czy kłocic sie z chlopakiem zeby przestał do niej pisac? A moze dac sobie spokoj i niech sobie pisza?? :///

Gość 77eciepecie
miło by ci było jak by to on zakazał ci pisac do przyjaciela z którym nic erotycznego cie nie łączy? nie mozesz nikomu zakazać nic zwłąszcza facetowi ,jak ma cie zostawic to zostawi niezaleznie od kolezanki smsowej czy z nią pisze czy nie :P w ogole to takie dzieciece zachowania ,zabronic nie zabroonić :P przeż i tak sie nie posłucha najwyzej po kryjomu bedzie wysyłał :P