Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multivitka

co myslicie o facetach spod znaku ryby?

Polecane posty

To nie Twoja wina kiedy tak ładnie mówił. Musiałaś też to czuć bo zapewne mówił, to co czuł i myślał. Jednak nie spodziewał się tego, że to pryśnie. Tak naprawdę to nie wiem czy w ogóle ktoś jest tu winny. Może jego brak wyobraźni. Może i dobrze robię teraz ale zdarzyło mi się raz coś podobnego do twojej sytuacji.

"agent_provocateur w życiu nie patrzyłem na partnerkę pod kątem znaków zodiaku. jako 29-letnia ryba dorzucę: -wierność. tyle ode mnie." Ja również nigdy na to nie patrzyłem :) Jednak jak przeczytałem pierwszy raz horoskop o mnie to myślałem, że ktoś mój życiorys tam wypisał :P Po kolei w procesie dojrzewania :P Z wiernością również się zgodzę.

ryby to dwoistość natury. niby romantyczne, czarujące, kochane, ale i z drugiej strony manipulanci na swoją korzyść, dominujący. 🖐️

na nasze zachowanie (również względem innych osób) mają wpływ: - rodzice(rodzina) - środowisko(otoczenie, znajomi, koledzy) - szkoła po prostu wartości i zasady których się uczymy. które sa nam przekazywane, a nie 12 znaków zodiaku. czyli mamy w życiu 12 rodzajów mężczyzn i 12 rodzajów kobiet??

Mo Cuishle: "...dominujący" ... Lepsze to niż płaszcząca się ciepła klucha :P

Agencie.... Ja podchodzę do tego tematu na luzie, ale faktycznie jak sugerujesz, kobiety biorą te znaki na poważnie :P Śmieszy mnie to trochę ale też czasami ciekawi ze względu na podobieństwa. Ale faktycznie osoba z innego znaku może mieć takie same cechy charakteru. Ile jest wrażliwych facetów? Mnóstwo tylko dobrze to ukrywają.

"Mo Cuishle hmmm... a kto powiedział, że ja lubuje się w ciepłych kluchach? " A czy ja sugerowałem, że lubisz? :) To jest jedynie porównanie moja droga :)

I znowu masz rację , bo niby wlasnei tak tłumaczył , żę na poczatku tak czuł, a teraz sie to zmienilo ....ale ja i tak tego nie potrafię pojąć i zrozumiec, jest to dla mnei dziwne...jak można w taki sposob potraktowaćdrugiego człowieka. no ale to juz moje takie odczucia. Moze i nie ma tu winnego , ale i tak mam zal o te szystkie jego wyzniania,i że takie zamieszanie zrobil w moim zyciu...ze teraz sama siebie nie poznaje

agent, kościoła w to nie mieszaj. :P źle sformułowałam zdanie, nie czepiaj się. :P i żeby nie było, rybki są super. znaczy się dla mnie ponieważ iż (mam astrologicznego pierdolca. śmiejcie się, śmiejcie). :classic_cool:

hmmm... żadna skrajność nie jest dobra. :P ale zdecydowanie bardziej mi po drodze z dominującym niż kluchą. :P

Gość nie wierze w zodiak, ale...
dlaczego uwazam ze zwiazek z wrazliwcem to zawsze klopoty? bo oprocz tego, ze kazda z nas marzy o tym zeby miec wrazliwego faceta, ta wrazliwosc, oprocz czulosci, opiekunczosci i innych takich ma tez swoje inne przejawy, takie jak wlasnie czesto: niestabilnosc emocjonalna, ktora odbija sie na poczuciu bezpieczenstwa tej drugiej osoby, skupenie na wlasnych potrzebach i zaniedbywanie przy tym czasem potrzeb drugiej osoby, brak zdecydowania - takze rodzi poczucie braku bezpieczenstwa u partnera, czesto introwertyzm, ktory blokuje komunikacje miedzy partnerami, ktora jak wiadomo jest podstawa w zwiazku miedzy dwojgiem ludzi, i wiele, wiele innych.

Lolita... Dopóki nie zrozumiesz, że to była po prostu przykra ironia losu, coś normalnego ( tylko w waszym wypadku trwało trochę dłużej ) , to nie zaznasz spokoju. Nie sugerowałaś tego w tekście ale na pewno nie szukaj winy w sobie. W nim też nie powinnaś. Z tego co mówisz to nie masz dużego doświadczenia. Ale mimo tego, że teraz może cie to boli, że tak się stało to w przyszłości powinno zaowocować dojrzalszym myśleniem. I nie skreślaj od razu facetów bo mówią ci miłe słówka :) Bądź spostrzegawcza to unikniesz tego w przyszłości :)

Gość nie wierze w zodiak, ale...
oj, bardzo mi sie podoba to, w jaki sposob topik z konkretnym pytaniem w temacie, przerodzil sie w dyskusje nad zupelnie innymi sprawami. Trzymac sie tematu!!!

"nie wierze w zodiak, ale... dlaczego uwazam ze zwiazek z wrazliwcem to zawsze klopoty? bo oprocz tego, ze kazda z nas marzy o tym zeby miec wrazliwego faceta, ta wrazliwosc, oprocz czulosci, opiekunczosci i innych takich ma tez swoje inne przejawy, takie jak wlasnie czesto: niestabilnosc emocjonalna, ktora odbija sie na poczuciu bezpieczenstwa tej drugiej osoby, skupenie na wlasnych potrzebach i zaniedbywanie przy tym czasem potrzeb drugiej osoby, brak zdecydowania - takze rodzi poczucie braku bezpieczenstwa u partnera, czesto introwertyzm, ktory blokuje komunikacje miedzy partnerami, ktora jak wiadomo jest podstawa w zwiazku miedzy dwojgiem ludzi, i wiele, wiele innych. " Wszystko rozumiem i zgadzam się :) Ale ten przypadek/przypadki, które opisujesz są głównie następstwem braku dobrych relacji w związku... rozmowy :) Jeżeli ktoś wie jaki jest, zna siebie to uprzedzi drugą osobę, że jest taki i taki, że dane sytuacje mogą wystąpić. I razem dwie osoby pomyślą co w takiej sytuacji zrobić.

Hmm mądrze gadasz:) chyba musze tak do tego podejść , bo jak bede sie tak dalej zadreczać , to źle skończę. A z tą winą to mnei wyczułeś, bo faktycznie zaczynalam szukać jej u siebie. CO takiego zrobilam , że się tak nagle skończyło ? musze posluchac TWojej rady , Bardzo CI dziekuje za te słowa, troche mi pomogły . Buziaczek dl CIEbie :*

Gość tia słoneczka normalnie
bo trzeba rozróżnić wrażliwość od egoizmu i braku wrażliwości na uczucia innych facet ryba potrafi żerować na cudzych słabościach, manipulować, a to jest naprawdę słabe jak ktoś lubi tego rodzaju "mind games" to może będzie świetną parą z rybą ...

Gość mysle ze najpierw sie staraja,
robia nadzieje a pozniej sie okazuje, ze sami nie wiedza czego chca :Pmaja wiele kolezanek 'w razie czego';-)

"nie wierze w zodiak, ale... oj, bardzo mi sie podoba to, w jaki sposob topik z konkretnym pytaniem w temacie, przerodzil sie w dyskusje nad zupelnie innymi sprawami. Trzymac sie tematu!!!" Chcesz pisać esej o facetach rybach ? :) Ja natomiast próbuję wykazać, że ludzie na wszystkie sposoby chcą generalizować co jest złe i naiwne. Tak jak Agent napisał. Tzn. że jest 12 rodzajów kobiet i mężczyzn?

Lolitka... Miło mi :) Powodzenia :) "tia słoneczka normalnie bo trzeba rozróżnić wrażliwość od egoizmu i braku wrażliwości na uczucia innych facet ryba potrafi żerować na cudzych słabościach, manipulować, a to jest naprawdę słabe jak ktoś lubi tego rodzaju "mind games" to może będzie świetną parą z rybą ... " A inni faceci już nie potrafią żerować na cudzych słabościach ? Mówisz jedynie o jakimś przypadku osoby, która robi to świadomie. Znam jedną, jest kobietą ( nie mam z nią nic wspólnego na szczęście) i nie jest spod ryb :)

"mysle ze najpierw sie staraja, robia nadzieje a pozniej sie okazuje, ze sami nie wiedza czego chca maja wiele kolezanek 'w razie czego'" I znów generalizowanie. Jeżeli chodzi o pierwszą część zdania to dużo niedojrzałych osób tak ma. A z tymi koleżankami znaczy, że cwaniak :) Nie pochwalam tego ale głupie to nie jest :)