Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJJJJJJDddddiiiiiiii

facet skorpion :)

Polecane posty

JW ;)

Gość remigiusz e.
Mój ojciec jest skorpionem i jest nie do zniesienia.

jest nie do zniesienia bo taki z niego typ ,a nie ,ze skorpion :P

A jaki jest skorpion :) ?

facetów spod skorpio boje się jak diabeł święconej wody. ;) mimo, że zodiakalnie bardzo niby mi pasują, ale... zazdrośni, zaborczy, mściwi no i... piekielni w łóżku. :P

dziwne to ,ze postrzegacie czlowieka pod pryzmatem znkaku zodiaku

niestety...kocham skorpiony :O teraz tez cos czuje do kogos do kogo nie powinnam :O i nie w takim sensie jak mysli wiekszosc was, czyli ze jest zonaty albo zajęty ...bo nie co nie zmnienia faktu, ze ...dla mnie go po prostu nie powinno być :(

Gość złośliwy mściwy wredny
pamiętliwy, zawsze ma rację (nawet jak nie ma)....długo by jeszcze wymieniać;)

Gość dobrze
pamietliwy, nerwus, jak cos zle zrobi to nic ale jak ty to ooo ogolnie trudny znak... ale jak kocha to nie zmieni zdania

Gość Selvi
dobrze ----> zmieni zmieni, moj maz - skorpion sie odkochal po 6 latach znajomosci w tym 3 lata malzenstwa. lozko - temperament nie do zniesienia, zaborczy, wymaga bezwzglednej uczciwosci, niestety nie od siebie wladza i pieniadze to to co oprocz seksu go kreci ludzie sa dobrzy tylko jesli moga mu cos dac, w przeciwnym razie sa bezuzytecznymi tworami z drugiej strony - problemy rodziny sa jego problemami, niestety czesto rodzice sa przedkladani nad "nowa" rodzine jaka tworza z zona ukochana otoczy opieka, da jej czulosc, uchyli nieba, niestety ten stan nie trwa wiecznie, jak tylko zwietrzy mozliwosc mniejszego poswiecania sie zrywa, odchodzi, bez zalu zamyka rozdzial, nie liczac sie z uczuciami lubi czuc nad kims wladze, dlatego, mimo iz chetnie "funduje" ukochanej co tylko ona sobie zazyczy i na co go stac, to bardzo szybko zostanie jej to wypomniane, przeliczone i wycenione, tak ze odechciewa sie prezentow, niespodzianek i innych przyjemnosci lubi byc przytulany, doceniany, kochany, ale jesli tylko znajdzie inne zrodlo z ktorego czerpie satysfakcje (wcale nie inna kobieta) to szybciutko odechciewa mu sie bycie w zwiazku to tyle z moich obserwacji... polecam ;)

Gość mój mąż tez jest skorpionem
zgadzam sie z poprzedniczką!

Gość ja jestem skorpionem
spać nie możecie?;]

cierpimy na bezsenność :D tzn. ja cierpię;)

Gość porucha wykorzysta porzuci

no ja bynajmniej nie cierpię... pracuję :/ ktoś musi zamiatać ulice :D ech,gdybym mógł iść spać... [s. skorpiony są nawet fajne, z wyjątkiem kobiet skoropionów, te niepochlebne słowa powyżej raczej się do niech odnoszą.

Gość bo tylko do tego się nadaje
Do seksu, do niczego więcej. 🖐️

z tym jednym się zgodzę w łóżku jest niezły ;)

Nie każdy ma ambicje do bycia wyłącznie seks-zabawką

Gość facet skorpion jest
do seksu, do rodziny, do romantycznych wyznań miłości. Oczekuje szczerości, nie lubi zwodzenia i uciekania przed nim (kawa na ławę, bez zbędnych ceregieli). Czasem się potrafi wkurzyć i wybuchnąć, ale poza tym... IDEAŁ.

Gość deroitle
Ja mam takiego i jesteśmy z sobą już... 9 lat! Wady? Wredota, czasem nie zdaje sobie sprawy ile bólu potrafi zadać. W jednej chwili potrafi zrobić taką wojnę (bo np nie może znaleźć spinacza :D ). Wiecznie zmęczony, mógłby spać 20 godzin dziennie. Zalety- nie zamienię go na nikogo innego- niezwykle czuły, kochający, stabilny, lubi trwonić na mnie pieniądze, pracowity (jak już za coś się zabiera- to konkretnie), Poświęca się strasznie- zwłaszcza w łóżku, nie dający się nie lubić przez innych. Ale faktem jest, że zazdrośnik straszny (nie daj Boże jakiś jego kolega powie mi komplement- od razu się naburmusza :D ). Ogółem fajny typ- pewnie się chajtniemy niebawem.

Gość Kobitka skorpionica :)))
Ja jestem skorpionem; Co prawda jestem kobietą, ale cechy są wspólne: Wybuchowosć i nerwowość o tak - ale skrucha jeszcze tego samego dnia jak poczuję swą winę. Punktualność zorganizowanie, pracowitość - często nie mogę usiedzieć na miejscu - nie zawsze bywa to zaletą - czasami druga połówka nie nadąrza i mowi zestopuje wszystko w życiu musi być poukładane - czasami nawet pedantyczność ale skorpiony są ciepłe, romantyczne - jak coś robią to na 100% jak im zależy muszą dopiąć swego (mowię o sobie), sa trochę niecierpliwe, ale za to dążą do upragnionego celu - jak mi sie jeszcze coś przypomni to napisze aaa!!pamiętliwe są cholernie - potrafie wypomnieć nie raz takie rzeczy że aż sie sama dziwie że je pamiętam a konflikty muszą być na gorąco rozwiązywane - musi być wszystko dogłębnie wyjaśnione - nie może być zadnych niedomówień:))

Gość gość
Okropny charakter, tylko kłótnie i manipulowanie :( egoisci i tyle, najgorzej jak jest rodzicem

Gość gość
jest moim idałem faceta jak truteń.