Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buiggusia

Kobiety ryby

Polecane posty

Gość buiggusia

Piszcie :) jakie są :) snuje się wątek o facetach rybach, to tak per analogiam ;) co myślicie o babeczkach spod ryb :) ciekawe, czy babki ryby są inne, niż faceci spod tego znaku? :) jakie macie doświadczenia? :)

ja jestem spod tego znaku i powiem, że jestem dziwna ; ]

Gość buiggusia
A co to znaczy - dziwna? :)

Gość nikeis
ja też jestem rybą i zgadzam się z moją przedmówczynią, że podobnie jak ona jestem dziwna, czasem sama siebie nie rozumiem, bo często targają mną skrajne emocje, może dlatego że jestem bardzo uczuciowa, często kieruję się intuicją, która rzadko mnie zawodzi, lubię romantyzm, a za chwilę mocne wrażenia, jednak nie znaczy to że nie jestem niestała w uczuciach, przeciwnie gdy rybka kocha chce być ze swoim lubym najlepiej 24 na dobę

Gość ken_pol
pamiętliwe jestesmy :P Jak nam ktoś za skóre zajdzie to mu nawet to po latach wypomnimy :P

Gość do julci...
moja siostra jest z ryby i jest leniwa i cholernie niezdecydowana.

Gość Fastax
Moja jest z pod ryb i jest dziwna :) skoki nastrojów, czasami nie wiadomo o co chodzi., Niska samoocena,.

Gość kjgbdxs
Spod ryb jest chyba Sharon Stone - piekna, dumna, inteligentna sexbomba

Gość jaroslav
Ogólnie wiadomo, że kiedy kobieta "pachnie" rybą, to prawdopodobnie nie myje okolic intymnych. Inne warianty: pracuje w rybnym lub na kutrze rybackim.

Gość zdziebcio
Lub ma kieszenie wypchane rybami. Rybka śmierdzi pipką, czy pipka śmierdzi rybką?

Gość blaise
byłem z rybą - delikatna, uwielbia flirtować i być adorowaną. Spokojna i kochana. W łóżku woli brać niż dawać, nie lubi eksperymentów. Do tego niezdecydowana, nie wie czego chce. Tylko się o nią martwić trzeba, strasznie niesamodzielna. Ale ogólnie więcej zalet niż wad. U mnie była konfiguracja rak i ryby więc bardzo dobre połączenie

Gość bvhasdbgawl,
To czemu się rozstaliście?

oj tak, ryby sa dziwne, ja jestem ryba i czasem sama siebie nie rozumiem. z tymi skrajnymi emocjami to tez prawda. raz spokojna domatorka,wszystko cacy a za chwile robie cos szalonego, mam ochote gory przenosic. raz tak raz inaczej. uczuciowa tez jestem i mysle ze jak kiedys sie z kims zwiaze to juz na zawsze. mam taka zasade "albo ma byc wielkie BUM, albo wogole nic", przyjaciol mam jednych od zawsze. osoby spod znaku ryb to naprawde dziwni ludzie.

Gość Kobiety i ryby głosu nie mają!

Gość fdgpakp[ksfka[
Ja też jestem rybką :) i potwierdzam to co mówicie dziewczyny!! *uczuciowa *wrażliwa *płaczliwa *martwi się o wszystko *leniwa *kochliwa *szuka wrażeń w związku *rozchwiana emocjonalnie (u mnie sie to ujawnia podczas psm;D ) *nieśmiała no i nie wiem co jeszcez :P AAA !! I jak kocha to całym sercem ;)

Gość Mnie się zdaje, że Ty długo...
Też jestem ryba i zdecydowanie jestem dziwna ... aż sama się dziwię, że aż tak dziwna ...

Gość Mnie się zdaje, że Ty długo...
blaise - zgadza się ryby i rak to świetne połączenie ... też mam raka i miałam raka ... czytamy siebie nawzajem po jednym spojrzeniu ... jedno drugie nie musi pytać co myśli ... jedno spojrzenie i wiadomo wszystko Jestem też z lwem - tutaj to trzeba długo rozmawiać aby w ogóle wejść na te same tory myślowe ... i on to już nie może się nadziwić, że aż tak można być postrzelonym ... jest zszokowany od dawna ...:P

Gość Panna Rybenka
Ja jestem spod Ryb. ***Zalety*** - wrazliwa - przyjacielska - raczej dobry chrakter - zmyslowa - delikatna - czula - z duza wyobraznia - poczucie humoru ***Wady*** - niesmiala - malo przebojowa - skomplikowana - jak ktos mi zalezie za skore to nie wybaczam latwo - skomplikowana - w seksie - masochistka!

Gość gość
Nie jestem dziwna Mam głos Nie jestem skomplikowana ani płaczliwa Skorpion je mi z ręki :P

Gość gość
Sa seksowne i uwodzicielskie. Przy niej serducho tak wali ze chce az wyskoczyc do niej. Sa wyrozumiale ale pamietliwe. Jesli ktos je zrani. Wiem po sobie

Gość gość w kość
21:45 i skromne! zapomniałaś dodać

Gość gość
pamiętliwe? nie zawsze Takich, co je ranią zapominają z szybkością światła

Gość gość
I całe szczęście.