Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie i doradzcie

internet, gadki i życie... czy można sie zauroczyć na necie ?

Polecane posty

zabujałam się w koledze mojego dobrego znajomego. no właśnie "zabujałam" bo nie wiem tak naprawdę co w tym jest. może to moja imaginacja... nadal się nie spotkaliśmy. rozmawialiśmy o poważnych sprawach. przeszliśmy sobie na kochanie...ale po jakimś czasie zaczęliśmy się kłócić. najpierw o naszego znajomego a potem o inne sprawy. teraz on się nie odzywa bo się pogrążyłam słownie. ma mnie już za totalną histeryczkę chociaż na codzień takową nie jestem. tylko mnie ta sytuacja na odległość i to całe czekanie doporowadziło do nerwów bo nie wiem na czym stoję. więc zadam pytanie: czy to możliwe aż tak się zauroczyć przez internet by codziennie przed snem myśleć o danej osobie i brać ją tak bardzo na serio, jak ja to robię? bo mnie swoje własne zachowanie zaskakuje :(

Gość pewnie nawet nie mówił po
To się z nim umów i pogadaj "bez internetu"

no właśnie się na mnie obraził bo mu napisałam, że nie chcę go znać :/ miał do mnie przyjechać a teraz już chyba nie ma na to szansy. przeprosiłam go ale nie odpisał. po trosze mu się nie dziwię:/ myślałam, że o nim zapomnę ale nie potrafię. tak się przez te kilka miesięcy w nim zauroczyłam...

pewnie w to nie wierzycie ale boję się, że mogłam stracić coś cennego :( śnił mi się kilka razy. to były jakby znaki. jeżeli miał być kimś ważnym a przez moje fochy to koniec, to nie wiem chyba coś ze mną nie tak :/