Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atopo

boje sie tego ze zwymiotuje jak mi sie spusci do buzi, to musi byc obrzydliwe!

Polecane posty

Gość atopo

nie wiem jak mam mu to powiedziec, ale bardzo sie tego boje

Gość atopo
nie chce sie zmuszac do tego , wiem ze on tego bardzo chce, ale nie nalega, ale glupio mi powiedziec o swoich obawach

Gość Soniiika
przeżywałam to samo przed pierwszym razem i powiem ci ze wytrzymalam ale po zaraz poszlam do wc i niestety ale mialam odruch wymiotny. najlepiej miec jakis sok przygotowany schłodzony. To takie moje przemyslenia

Gość atopo
wlasnie tego sie obawiam, panicznie!powiedz a jak jest teraz , godzisz sie na to?

Gość Soniiika
tak godze sie ale nie robimy tego czesto moze raz w miesiacu w ten sposob. Teraz juz przyzwyczajona jestem ale soczek zawsze mam przygotowany i jakos daje rade

Gość atopo
chyba facet musi sie glupio czuc jak"PO" jego dziewczyna ma takie odruchy, nie wiem czy z nim porozmawiac o tym

Gość Soniiika
pewnie że porozmawiaj. Związek to partnerstwo a nie przymus

Gość apoto
a powiedzmi, sprawia ci to jakakolwiek przyjemnosc? czy tylko godzisz sie dlatego by jemu zrobic przyjemnosc?

Gość apoto
mysle o tej rozmawie juz bardzo dlugo, ale tak mi glupio o tym powiedziec,nei wiem dlaczego w sumie o wszystkim rozmawiamy ale ,no sama nie wiem, jak on to obierze

Gość Soniiika
hm powiem tak jezeli w trakcie tej czynnosci jestem mocno podniecona a zazwyczaj tak to łatwiej to robic i sprawia przyjemnosc gdyz moj mąż dostaje spazmów a to uwielbiam

Gość apoto
ja tez uwielbiam dawac mu przyjemnosc o jakiejmarzy(jestesmy 5 lat razem)chcialabym tez sprobowac tego, wiem ze on tego bardzo pragnie,,ale no jakos nie moge sie przemoc

Gość apoto
wkurzam sie na siebie gdyz tak dlugo jestesmy razem, a ja tak krepuje sie o tym powiedziec, on nie nalega, ale wiem ze bardzo tego pragnie

Gość Orfeusz666
Masakra, facet spuszcza ci się do ust a ty z odruchem wymiotnym łapiesz soczek ? Ale masakra :D Nalej do butelki zsiadłe mleko i podgrzej to. Wlej do butelki, zrób dziurkę w nakrętce i tryśnij sobie w usta. p.s. spróbuj przez pół godziny lizać świeżego karpia to bedziesz wiedziała jak twój facet poswięca sie dla ciebie.

Gość Soniiika
wiecej nie jestem ci w stanie pomóc musisz sama dojżeć do tej decyzji. Każdy różne bodźce odbiera inaczej. Seks jest odkrywaniem coraz to nowszych obszarów seksualności więc musisz sama a raczej razem z partnerem podjąć tą decyzję. Z mojej strony moge ci conajwyżej życzyć wspaniałych doznań :)

Gość Soniiika
no i w tym momencie się wycofuję dalej niech cię poprowadzi Pan fachowiec i ekspert. CO za prostacy tutaj no cóż świat widocznie takich potrzebuje

Gość Orfeusz666
Chyba doznań po wypiciu ulubionego soczku, który schłodzony stoi w szkalnce obok... Biedny mężczyzna, musi mieć niezły uraz psychiczny.

Gość apoto
orfeusz kobieta nie ma takiego wytrysku i mezczyzna nie musi lykac wydzieliny (bo i tak jest)wiec nie porownoj lizania -(my tez lizemy) do spuszczenia sie do buzi

Gość apoto
sonika dziekuje:) nie zwracaj na niego uwagi

Gość apoto
a skad ty wiesz czy soczek nie pomaga, sprobuj sobei trysnac do buzi , ciekawe jakie bedziesz mial doznania

Gość Orfeusz666
Proste słownictwo nie świadczy o inteligencji, twój pseudointeligenty styl razi mnie na kilometr straszną wiochą. To co piszesz jest obrzydliwe i nie powinnaś tak kaleczyć partnera, a mu zyć z kobieta, która będzie z namaszczeniem spożywała jego święte soki.

Gość Orfeusz666
Ja ze smakiem całuję nawet pupę mojej kobiety i jest przepyszna - bo jej.

Gość wielbicielka Jadzi
Orfeusz a co kobieta po połknięciu spermy powinna zrobisz rozkoszną minkę i powiedzieć "Mniam, pycha :D " Myślisz, że sperma to pyszna ambrozja ?

Gość wielbicielka Jadzi
całować to ja sobie mogę mojego mężczyznę od stóp do głów i też jest przepyszny :]

Gość apoto
w odpowiedzi na twoje porownanie"swiezego karpia" jakiego porownania oczekiwales, twoj styl rowniez razi pozdrawiam

Gość Orfeusz666
No pewnie że tak, wierzyć mi się nie chce w to co piszecie, aż mam ochotę założyć grupę wsparcia dla takich facetów (moja kobieta ze smakiem zlizuje każda krople i nazywa to pokarme bogów) Swoją drogą, nakarm go ananasem, jego sperma bedzie słodka.

Gość Orfeusz666
Apoto - "boje sie tego ze zwymiotuje jak mi sie spusci do buzi, to musi byc obrzydliwe!" Nic dodać nic ująć, zniżam się do twojego rynsztokowego poziomu.

Gość apoto
ja rowniez uwielbiam calowac swojego mezczyzne" od stop do glow"dziwne by bylo inaczej

Gość wielbicielka Jadzi
i jeszcze pewnie bije przed Tobą pokłoby z wdzięczności, że mogła dostapić zaszczytu spozycia Twojej spermy ? :D Ja nie mam problemu żeby wylizać do ostatniej kropli mojego faceta, ale nie będę udawać, że mi to jakoś specjalnie smakuje. Też lubię się potem napić soku (nie od razu biegne do lodowki, zeby nie bylo ) i co więcej, sam facet mi go przynosi do łóżka, na szczęscie nie jest taki nawiedzony :)

Gość apoto
a co w tym dziwnego? poprostu sie tego obawiam

Gość wielbicielka Jadzi
no ale nie ma co porownywać całowania do połykania wydzielin . Niektorym kobietom może nie odpowiadać np. konsystencja.