Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sysyska

MAM WYJATKOWY PROBLEM Z ORGAZMEM !

Polecane posty

Gość Sysyska

Witajcie :) Mam wyjatkowy problem , podczas stosunku z moim partnerem nie moge uzyskac orgazmu , jest mi dobrze gdy ja skacze ,ale to jest takie uczucie ..no .. Skacze Skacze Skacze i w pewnym komencie czuje takie dziwne uczucie ,ale bardzo przyjemne mam mniej sily by skakac trace kontakt ,skurcza mi sie pochwa i w pewnym momencie cale uczucie opada. Pochwa zacisnie sie na max jest tak mega przyjemnie i przy kolejnym ruchu juz wszystko splywa ze mnie i nic nie czuje jest normalnie i ciezko mi to uzyskac drugi raz . Ale zeby uzyskac taki efekt partner musi miec wysoko biodra , zebym czula ze jest gleboko i po takich paru szybkich ruchach dzieje sie to co opisalam wyzej . Bardzo prosze o rade czy to moze poczatek orgazmu , czy to moze cos innego? Z gory wam dziekuje , a na gupie komentarze uwagi zwracac nie bede ,bo sa mi one zbedne :)

Gość gfkdbgdhgjfdbgkdfkfdn
to jest właśnie orgazm bynajmniej z opisu to wynika

Gość Sysyska
No ale taki krotki? To tra doslownie moment ,nawet nie zdazne jeknac i juz po wszystkim :( To jest taka sekundka rozkoszy ..

orgazm jest króciutki co ty chciałaś żeby godzine trwał, a w ogóle to nie jestem wstanie pojąć jak można nie wiedzieć kiedy ma się orgazm i czy to coś nim jest:o

Gość tak jak....
Nie możesz drugi raz osiągnąć orgazmu, to chyba zależy od partnera, a raczej od jego wielkości grubości i sztywności penisa. A orgazm łechtaczkowy, to masz częściej, niż pochwowy? Bo w tym przypadku nie nie gra roli wielkość tylko stymulacja łechtaczki i punku G. Jak facet sprytnie to robi to w orgazmie pochwowym czy łechtaczkowym powinnaś mieć mega orgazmy, a nawet wytryski.

Gość Sysyska
Znaczy ja sie domyslalam ,ze to on ,ale mialam wlasnie zwatpienia po tym ,ze tak krotko trwal , i tak to jest lechtaczkowy bo ocieram lechtaczka po podbrzuszu partnera ,ale wlasnie dochodzi tylko do tego gdy mam go gleboko i czuje to tam gdzies :P takie dziwne uczucie :P

pewnie młodziutka jesteś, więc jeszcze nie kontrolujesz swojego ciała i jego reakcji

Gość Sysyska
Oj no nie wiem , 9 lipca 16 latek bedzie :P

tak właśnie myślałam:o

Gość Sysyska
Hm a za troszke dluzej moge sie spodziewac dluzzych i moze bardziej przyjemnych orgazmow?

Gość tak jak....
masz dopiero 16 lat, to nic dziwnego, że masz małe rozeznanie i wyczucie orgazmu

to ile ty miałaś lat jak zaczęłaś to robić?

Gość Sysyska
Pol roku temu , jakos tak sie to zaczelo ; )

Gość wteryuioigkujyhtgrewqefrgt
O chuuuuuuuuuuuuuuuuj. :O Porażka

Gość Sysyska
Czemu?