Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika_2004

Problem z soczewkami :( pomocy

Polecane posty

Gość Marika_2004

Czesc. W mojej miejscowości niestety nie ma "fachowców" w tej dziedzinie. Posiadam ciemno-brązowe oczy. Zakupiłam soczewki Freshlook ColorBlends briliant blue, oczywiście dla zmiany koloru. Zmiana jest ok, może mało intensywna, ale przy ciemnych oczach jasnego efektu się nie spodziewałam. Ale problem tkwi natomiast w wygodzie. Od momentu założenia do zdjęcia mineło około 5 godzin, a ja czułam ,że mnie bardzo uwierają, mialam wszystko za mgłą i czułam ciało obce. Odnosząc się do różnych for, zauważyłam ,że jest bardzo duży wybór, w zalezności od wymagań. Czytałam,że soczewki Vission Express podobno są wygodne i przeznaczone m.in do zmiany koloru. All Vue bardzo mi się podobają kolory, ale zastanawiam się czy efekt nie jest szcztuczny, poprostu zdjęcie nie oddaje efektu naturalnego, ale mogę się mylić. Nie mam pojęcia jakie kolor soczewek i jakie dobrać aby były wygodne i kolor się zmienił :( Jakie soczewki i jaki kolor byście doradzili do moich cemnych oczu, aby uzyskać kolor niebieski i wygodę?

Gość wygoda to kwestia
indywidualna - nie każdy soczewki może nosić, a źle dobrane mogą nawet uszkodzić oko. Więc doradzałabym udać się jednak do miasta gdzie są eksperci.

Gość ram ram tam tam
też miała taki problem z freshlookami, one są po prostu robione w inny sposób niż soczewki kolorowe innych firm, radzę zmienić je na Johnsony, są dużo lepsze