Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiioooo

Ktos moze mi poradzic

Polecane posty

Gość iiiiiiioooo

co ja mam zrobic moze mi ktos poradzi, tez poznalam faceta ktory mial zone i dziecko jestem z nim juz 4 lata i mamy 2 coreczki gdzie jednej wogole nie akceptuje i ciagle sie na nia wydziera.Najgorsze jest to ze mieszkamy w DE a moj jezyk no nie jest taki dobry mam tu rodzine matke i ciotke ale watpie ze po rozstaniu miala bym od nich jakas pomoc zeby sie pozbierac ogolnie mozna powiedziec ze jestem od niego zalerzna. Ja go kocham ale wiem ze raczej nic z tego nie bedzie bo tylko wiecznie sie klucimy rowniez o jego byle malzenstwo juz nie wiem co mam robic moze znajdzie sie ktos kto mi cos poradzi

Jesli tak dlugo trwaja klotnie, to zwiazek pewnie sie rozleci :o Moze zamiast zaogniac w trakcie sprzeczki staraj sie wyciszac ton rozmowy a z czasem przestaniecie wrzeszczec, sorry, ale takiemu zwiazkowi nie wroze dobrze, bo Ty sie w nim zle czujesz i on rowniez. Ostatecznie moze do poradni malzenskiej pojdziecie po porade? :o

Gość iiiiiiioooo
do malrzenstwa nigdy nie doszlo.Ja jestem gotowa zeby od niego odejsc ale wiem ze zostane sama i nikt mi nie pomoze

Moim zdaniem w tym zwiazku tez jest sama :o To, ze on jest obok nie ma znaczenia, bo tak naprawde zyjecie kazdy sobie, nie zmierzacie we wspolnym kierunku by na koncu osiagnac wspolny cel, nie staracie sie naprawic Waszych relacji, ale kazde z Was chce przeforsowac swoja racje a to do niczego nie prowadzi... Zaryzykuj odejscie, nawet jesli bedzie bardzo ciezko, z czasem poczujesz ulge, z czasem zrozumiesz, ze tamte lata to byla gehenna i nie prorokuj, ze bediesz sama, bo nigdy nic nie wiadomo. W zwiazku z nim lepiej juz nie bedzie, wez sama los w swoje rece i decyduj o wlasnym zyciu....

Gość puszpa
Najpierw porozmawia z mama- moze pomoze. Czasami rodzina potrafi nas pozytywnie zaskoczyc w ciezkich chwilach. Postaraj sie o zasilek dla siebie i rodziny? On musi placic alimenty na dzieci i Ciebie, popytaj jak to jest tam gdzie mieszkasz. Czy placi rwoniez swojej bylej zonie? Nie badz z nim na sile, szkoda dzieci- traktowanie ich w ten sposob krzywdzi je bardzo- na cale zycie moze im pozostac uraz w psychice. Dlatego dzialaj dziewczyno- swiat sie nie konczy na jednym. Sa rozne organizacje charytatywne- pochodz, popytaj ludzi. Moze przyjmiesz jakas prace z domu? Trzymam kcuki za ciebie, glowa do gory.

Gość iiiiiiioooo
Wiem ze z pieniedzmi nie miala bym problemu ani z mieszkaniem ale to mnie wszystko przerasta

zależna w ogóle kłócimy do małżeństwa dziewczyny 3 wpisy a tu taka masa błędów ;)

Gość iiiiiiioooo
bledy kazdemu sie zdarzaja

" bledy kazdemu sie zdarzaja " ale Ty popełniasz same błędy, życiowe, ortograficzne... załamać się można

Gość iiiiiiioooo
tak dobij jeszcze mnie przeciesz kopie sie lezacego

bledy kazdemu sie zdarzaja " a nie wystarczyło powiedzieć dzięki ;)

Gość puszpa
Chyba tutaj nie ma miejsca na slowo "przerasta", skoro znalazlas sie w tej sytuacji, musisz teraz stawic jej czola, jestes ODPOWIEDZIALNA za swoje dzieci przede wszystkim. Im to powiesz kiedys ze sytuacja Cie przerosla...

" tak dobij jeszcze mnie przeciesz kopie sie lezacego " a co ja mam kamerkę netową, żeby widzieć, że leżysz? :P tak na marginesie - co masz na sobie? :P:P

"Chyba tutaj nie ma miejsca na slowo "przerasta"" a ja myślę, że jest miejsce na to słowo, ale w innym kontekście - mianowicie szansa pomocy autorce przekracza możliwości tego forum... Tu spotka się z tylko z banałami typu "musisz wziąć się za siebie i zrobić coś ze swoim życiem", lub "zrób to dla Twoich dzieci, pomyśl o nich" lub szyderą (moje wypowiedzi :P )

"a trzeba je wytykac nawet na forum, zwlaszcza dziewczynie, ktora ma problemy ? " a może ma problemy bo robi takie błędy? jaki normalny facet zwróci uwagę na babkę, która sadzi takie zonki ortograficzne? dlatego znajduje jakichś furiatów

Nawet jesli spotka sie tutaj z banalami, to sam fakt, ze moze sie wygadac traktuje jako forme terapii i nie czepiajcie sie jej - kanalie :P

a trzeba je wytykac nawet na forum, zwlaszcza dziewczynie, ktora ma problemy ?" a to gdzie mam je wytknąć jak nie tu ? Na forum elektoratu PiS -u ? Jakie ma to znaczenie czy ma problemy czy nie ? Najzwyklej na świecie zwróciłem wam uwagę na rażące błędy ortograficzne , nic po za tym . Powinnyście być wdzięczne że przerwałem wam tą kompromitująca was sytuacje , a wy jeszcze z mordą na mnie ... :)

komiczne Ty nigdy zyciowych bledow nie popelnilas/es ? nigdy nie mialas/es problemow i nie chcialas/es sie po prostu anonimowo wygadac ? ......dlaczego osadzasz innych? :o

" Nawet jesli spotka sie tutaj z banalami, to sam fakt, ze moze sie wygadac traktuje jako forme terapii i nie czepiajcie sie jej - kanalie" a naszą formą terapii jest wkurzyć ją tak, by zapomniała o problemach z reala i wściekłość wobec nas zaślepiła ją całkowicie :P gdy odejdzie od ekranu, po obcowaniu z nami, partner wyda jej się aniołem :P

Regres tak sie sklada, ze bledow ortograficznych nie popelniam i nie masz mi co wytykac, wiec nie pisz "Wam", chciales zaznaczyc swoja obecnosc na forum ? ......malo zauwazalna jak dla mnie a ton wypowiedzi roszczeniowy ;) koniec dyskusji !

"komiczne Ty nigdy zyciowych bledow nie popelnilas/es ?" problemem większość ludzi nie jest to, że popełniają błędy, ale to, że niczego ich one nie uczą... brną w nie dalej i dalej i każda krytyka wywołuje agresję "nigdy nie mialas/es problemow i nie chcialas/es sie po prostu anonimowo wygadac ?" problemy ma każdy, ale niestety wygadanie się nic nie da, jeśli ktoś ma życzeniowy sposób myślenia i wygadanie ma na celu tylko potwierdzenie uprzednio postawionej, błędnej, tezy. " ......dlaczego osadzasz innych? " bo jestem Nemezis tego forum :P

Gość iiiiiiioooo
nawet sie usmialam z tego ale mysle ze z tym anoilem to by bylo tylko na piec minut nie ma co sie ludzic masz racje popelniam bledy i zyciowe i ortograficzne wszystko na wlasne zyczenie bylam glupia ze wzielam rozwodnika z dzieckiem to teraz mam za swoje

Gość iiiiiiioooo
o nie kolejny blad z aniolem

Gość puszpa
Zycie sklada sie z ciagu" banalow", musza to potwierdzic nawet ci co banalem gardza :)

Dora tak źle to ująłem błędy popełniała tylko autorka... ale były one tak rażące że nie skupiłem sie już na twoim wpisie Jesli poczułaś sie urażona , wyślę ci kwiaty DHL ;)