Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

ZOBACZCIE KTO SIE SMIAL PODCZAS PRZYWITANIA CIAL ZE SMOLENSKA...

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=rMFByatbaVI NAWET W TAKIEJ SYTUACJI NIE POTRAFIĄ ZACHOWAC POWAGI..MOGLIBY CHOCIAZ UDAWAC. cHCECIE TAKIEGO PREZYDENTA? KTORY NA KAZDYM KROKU KLAMIE JAK MOZE, CZEGO Z RESZTA TUSK GO NAUCZYL, BO TUSZCZEK W 2007 TEZ OBIECYWAL CUDA NIEWIDY, PODWYZKI, IRLANDIA W POLSCE I NIC Z TEGO NIE ZREALIZOWAL.. MYSLICIE PO CO TE DEBATY? BO W PIERWSZEJ DEBACIE W TVP DAL CIALA I TO BYLA JEGO KLESKA, TERAZ MUSIAL SIE OD CZEGOS ODBIC WIEC TUSK WZIAL SIE DO ROBOTY ZEBY GO WYSZKOLIC. MASAKRA. ALE TUSK CHYBA NIE EBDZIE GO SZKOLIL PRZEZ CALA KADENCJE?? JA WAM MOWIE, JAK KOMOR WYGRA BEDZIEMY SIE ZA NIEGO BARDZIEJ WSTYDZIĆ, JAK ZA KACZYNSKIEGO.

Gość nickonicko2010
To nie jest śmiech tylko nerwowy uśmiech,są ludzie którzy zakłopotanie i stres maskują nieświadomym uśmiechem(http://tnij.org/nokautcandy )

Gość ojojojojojojoj........
Po pierwsze przestań używać dużych liter!!!!! Po drugie- z tego co pamiętam to ostatnio prezydentem był Kaczyński

Gość vnm
o matko następna z pis-u :O:O:O

Gość ja znam jedną osobę
Po pierwsze nie krzycz bo to nieladnie. Po drugie przestan obrazac. Po trzecie przestan wierzyc w to co pokazuja na youtube. :) Po czwarte i najwazniejsze zacznij myslec :O

Gość fdfdf
a czego sie po nim spodziewac , teraz festynyrobi byle na niego glosowac .. nawet w skrzynce na listy go znalazlam :/

Po trzecie przestan wierzyc w to co pokazuja na youtube. po czwarte przestan ty wierzyc co ci wmawiaja na tvn i w to co wyczytasz na gazecie wybiorczej

Gość ja znam jedną osobę
Nie ogladam ani TVP ani TVN. Nie wierze w spiski, teorie, manipulacje, przyloty UFO. Wierze w Polakow i w to ze nie sa glupi.

Gość Monique2222
nie przeżywaj tak . też nie lubi komorowskiego zbytnio ,ale uważam ,że po prostu uśmiechnął się do Tuska, a nie się ,,śmiał".

Gość ja znam jedną osobę
I przestancie grac Smolenskiem dla potrzeb kampani.

Gość ja to jaaaaaa
Przyjrzyj się dokładnie, obejrzyj a nie oceniasz....

Dlaczego moja koleżanka śmiała się na pogrzebie swojego ojca? Szok? Nerwowa reakcja? Ludzie różnie reagują w takich sytuacjach :O Wyluzuj.

Gość oddaj płuca
no nie smoleńsk nie ma rzeczywiście żadnego znaczenia w tej kwesti wg mnie ma decydujące

Gość a ja widziałam jak
Tusk plakal. W odroznieniu od Kaczki.

Gość ja to jaaaaaa
I Sikorski płakał i Schetyna płakał...