Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian-22

impreza i jej konsekwencje

Polecane posty

Gość adrian-22

adrian-22 W tzw. długi weekend majowy byłem na imprezie u koleżanki z pracy ( pracujemy w telefonii komórkowej ). Miała na sobie fajne buty na koturnach. Gdy siedziałem koło niej powiedziałem, że bardzo podobają mi się jej stopy. Ona na to zaśmiała się i powiedziała, że jak chcę mogę jej je wymasować ( położyła mi nogi na kolanach). Oczywiście zaraz zabrałem się do masazu. W pewnym momencie spytałem, czy mogę je pocałować. Ona zaśmiała się i stwierdziła, że to taka inna forma masażu. Pocałowałem je kilka razy, po czym ona szybko wstała i poszła do kuchni zrobić jakieś drinki. Powiedziała wszystkim, że teraz będzie małe show i dała jednej dziewczynie swoją komórkę , aby to nakręciła. Przyniosła drinki, rozdała wszystkim, sama usiadła na stołku, a mi kazała usiąść na podłodze koło niej. Przełożyła mi nogę przez ramię i powiedziała, że poleje sobie mojego drinka po stopie, a ja mam go zlizać. Jak powiedziała, tak zrobiła. Wszyscy bili brawo i przyglądali się temu,a jej koleżanka kręciła to komórką. Drink był cudny, zlizałem z jej stóp każdą kroplę, poza tym co rozlała na podłogę. Następnego dnia ona przysłała mi na maila ten filmik i spytała, czy zgadzam się, aby go zamieścić w internecie. Filmik był ładnie nakręcony, trwał dwie minuty i przy jego oglądaniu mocno się podnieciłem. Nie chciałem jednak, żeby był udostępniony w sieci i jej o tym napisałem. Powiedziała, że trudno, że myślała, że się zgodzę. Później jeszcze w pracy spytała się, czy może zmieniłem zdanie, ale ja nadal tego nie chcę. Cieszę się, że zachowała się taktownie i nie upubliczniła go bez mojej zgody. Uważam jednak, że w ogóle nie powinna dawać tej koleżance komórki, żeby to filmowała.

Gość Tadek Rydzyk from RM Station T
Wszystkie koleżanki mają ten filmik. Prędzej czy później trafi na youtuba :P

wypierdalaj z tym tematem po raz setny :D tak bardzo jara Cie wklejanie co miesiąc tego samego tematu? Oczekujesz kolejnego poklasku?

Gość to już było
wymyśl coś nowego