Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

SEKS

Polecane posty

czy seks podczas okresu bez prezerwatywy jest bezpieczny ? moj cykl to 28-30 dni a miesiaczka trwa 6 dni

a tabsów nie bierzesz pewnie... zawsze podczas okresu jest szansa na zajście w ciąże...

Gość zalezy kiedy dokladnie
jajeczkujesz, czasami podczas okresu wydalasz stare jajeczko ale juz jest nowe, ja bym nie ryzykowala

nie musiał kończyc żebyś w ciąże zaszła... nie wiesz że facet wydziela płyn przed wytryskiem i tam mogą byc plemniki? ile masz lat, 15?

Gość odpowiem.....
teoretycznie są to dni niepłodne ale jak to w życiu bywa wypadki chodzą po ludziach a czasami same nie wiemy że coś może być nie tak z naszym cyklem fakt że nie skończył w Tobie daje duże szanse na to że w ciąży nie będziesz ale z tym nie kończeniem w środku też nie zawsze bywa bezpiecznie głowa do góry powinno być dobrze :)

ja zaszłam w ciąże 2 dnia okresu jak odstawiłam tabsy na przepisowe 7 dni... mozna można... no ale ja chciałam i musiałam :)

Gość amelka13579
Dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi

Gość Jarek_K__
Jest bezpieczny bo to są dni niepłodne, ale dobrze wiecie o tym że sex w czasie okresu jest niewskazany, a babranie penisa w brudnej krwi jest oczywistą głupotą.

a jesli bede stospwac stosunek przerywany (kiedy facet nie skonczy we mnie ) jaka mam pewnosc ze nie zajde w ciaze??

żadnej nie masz... jak juz pisałam facet wydziela płyn przed wytryskiem i tam sa plemniki...więc mozliwe jest że zajdziesz... szkoda ci kasy na prezerwatywy czy jak....