Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwanalama

Do mieszkających w Toruniu i Bydgoszczy zapytanie o stomatologa

Polecane posty

Gość iwanalama

Witam, poszukuje Gabinetu stomatologicznego na terenie Torunia ,Bydgoszczy,lub okolic który leczy zęby pod Narkozą. Interesuje mnie tylko taka forma leczenie ząbków:) Proszę o namiary jeśli takowe ktoś posiada ;)

Gość iwanalama
nikogo nie ma z tych miast ?

Gość Fafnoście
kolejny PISior ktoremu zal tylek sciska

Ja jestem z Bydgoszczy i mam jedna zaufana dentystke z okolic...naprawde dobra jest...ma prywatny gabinet...byc moze pod narkoza tez robi ale nie mam pojecia bys musiala sama sie doweidziec...ale jesli chodzi o wizyty u niej to na prawde dla mnie perfekcja...malo boli...iewazne co bys mial/miala robione....

Gość iwanalama
mam dentofobie ,już raz miałam wyrywane zeby w narkozie ,teraz chciałam poleczyć ,powstawiać no niestety mój dentysta z Grudziądza sie wyprowadził co robił pod narkozą i klapa :o

Gość iwanalama
SweetChocolate dziękuję zadzwonię i się zapytam ;)

Gość iwanalama
Nie odbiera ,będę próbować później ,dam znać ;)

Gość kokolaaa
w toruniu obok teatru hozycy jest gabinet stomatologiczny bardzo dobry, spro stomatolgow tam przyjmuje i perfekto wszystko robia

Gość taka ja...
tylko nie idz w bydgoszczy do luxdentu...zero profesjonalizmu

Gość iwanalama
o tej bellastomie naczytałam sie samych negatywnych opinii i ceny też jakieś z kosmosu mają :o

Gość werolka34
Ja chodze do dr. Kuczynśkiej dla mnie jest ok przynajmniej mam znieczulenie i nie musze się męczyć. Pozdrawiam ;)

Gość tomasz35
dr Kuczynska ma ceny z kosmosu za plombe 250 zl i znieczulenie dodatkowo przy mojej wyplacie nie stać mnie na to

ja znam fajną Panią stomatolog Pana również, daj znac na @ jak nic nie zdziałasz

nie powiedziałabym, że u doktor Kuczyńskiej ceny są z kosmosu. Moim zdaniem normalne, porównywalne jak w innych gabinetach. Powiem szczerze, że nigdzie nie ma znieczulenia w cenie wizyty, czy usługi i zawsze się dodatkowo za to płaci. Koszt też jest zależny od tego jakie mamy ubytki i jakie materiały są używane.

Gość tumusica
Ja jakoś nie jestem przekonana do tego, żeby leczyć zęby pod narkozą. Ale jestem ciekawa, dlaczego właśnie taką metodę chcesz wybrać? Bo wiesz można też jeszcze spróbować z ze zwykłym znieczuleniem. A jak się boisz, że będzie boleć to może się wybierz do Krainy Uśmiechu. Bardzo dobry gabinet, świetni dentyści i co najważniejsze, możesz liczyć na znieczulenie bez igły. Moim zdaniem warto wypróbować.

Gość gość
A to aż pod narkozą musisz mieć leczone zęby? Bo wiesz można sprobować też innych sposobów, we wspominanej Krainie Uśmiechu można też użyć gazu rozweselającego, może to będzie lepszy sposób niż narkoza.

Gość gość
P.Kuczyńska nie ma chyba pracy bo nieustannie ,,promuje ''się od lat po wszystkich forach. Wszędzie ten sam styl pisania do porzyga nia.Fe,wstyd. Może jak zmieni ceny na niższe nie będzie się musiała tyle bujać po forach reklamując się gdzie się tylko da. Takie ceny to rozbój droga pani.

Gość gość
Ja doceniam bardzo profesjonalizm Pana Doktora Aleksandra Siemieniuty przyjmującego w Bydgoszczy w gabinecie Vip-Implant.

Gość gość
warto zgłosić się do tego dentysty http://www.wident.eu/pl/uslugi/stomatologia. bardzo miła obsługa, mają nowoczesny sprzęt, więc chyba nie powinno być problemu. Osobiście byłam tam na usunięciu ósemki i wszystko poszło ok.

Gość gość
Ja przychodzę do gabinetu Cenker www.cenker.pl. Teraz na szczęście już tylko co jakiś czas na kontrolę ale wcześniej miałam tam robione dosyć spore leczenie zębów. Nie mogłam na nic narzekać bo dentystka zrobiła mi w miarę szybki i przystępny cenowo plan leczenia. Na koniec miałam zakładane licówki i ten cały efekt końcowy wygląda naprawdę świetnie.

Gość gość
Mogę polecić dentystę na pl. Wolności w Poznaniu. Całościowa oferta. Ja u nich sobie protezę zamawiałam. Solidna, wygodna, idealnie dopasowana, a też nie kosztowała jakoś nadzwyczajnie dużo zwłaszcza jak się porówna z innymi poznańskimi gabinetami. Cennik mają na www.chillident.pl Generalnie w kwestii protetyki to ofertą mają całościową, robią korony porcelanowe, pełnoceramiczne, protezy, czy licówki.

Gość gość
Mają bardzo dobrych lekarzy w KSE w galerii Polna Park w Toruniu. Na kogo bym nie trafiła to jestem zadowolona. Dentyści z podejściem do pacjenta którzy potrafią zagadać i trochę tę gęstą od stresu atmosferę poluzować i rozrzedzić ;)

Gość gość
Ja rownież poleca KSE

Gość bnmb

Będę podpowiadać klinikę w galerii na Ugorach, na stronie kse.dental masz do nich kontakt. Robili protezę ojcu, a sama miałam tutaj robione licówki. Zdecydowanie fachowe i dokładne podejście, bez fuszerki. Pracują na solidnych wytrzymałych materiałach, nie trzeba się potem bać podczas jedzenia itd. że coś pęknie.