Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z szefem

problem z szefem

Polecane posty

Gość problem z szefem

Witam. Chciałabym się komus wygadac a nie mam komu i postanowilam ze tu napisze. Mieszkam za granica dostalam prace mam zaczac ja od jutra... na wczesniejszych spotkaniach z szefem typu podpisanie umowy itd. no i mam problem szef jest kawalerem i nie wiem czy szuka zony czy nie mnie to nie obchodzi ale caly czas jakies aluzje do mnie. chce sie umawiac na kolacje proponowal mi pojscie na zaplecze z nim pytania typu czy mam faceta czy go kocham itd. staram sie zeby ktos byl w tej firmie jak ja tam jezdze ostatnio zabralam znajoma bo troche sie boje. no i mam problem dzis znow mam tam jechac i mam jezdzic do ludzi u ktorych bede pracowac. i znajoma ktora u niego pracuje mowila ze to on jezdzi z pracownicami do tych ludzi itd. kurcze moj facet powiedzial ze jak mam z nim jezdzic to mam zrezygnowac i nie jechac z nim i nie pracowac u niego itd. fakt tez sie boje jezdzic z szefem bo skoro takie propozycje dawal mi w firmie to do czego moze sie posunac w samochodzie. eh... nie wiem co mam robic

Gość wszystko co do ciebie
mówi nagrywaj,potem będzie jak znalazł na szantażyk lub proces a co za tym idzie będzie z tego kasa

Gość problem z szefem
za granica jest podobnie jak w polsce ciezko jak cholera. moj facet tez chce zebym zrezygnowala ale ja juz dostaje konta w domu.