Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hybcia

POMOCY!!!

Polecane posty

Go艣膰 hybcia

Mam dylemat, kt贸rh mnie nurtuje od pewnego czasu, a mianowicie nie mog臋 schudn膮c. Mam 170 cm i 63 kg moja waga zawsze by艂a na poziomie 59-60 kgzaznacz臋 偶e jestem po 30 i mam dw贸jke dzieci. Przedstawie sw贸j dzie艅: rano o 8 musli 5-6 艂y偶ek z 3/4 szkl.mleka 2% o 12 2 kromki ciemnego pieczywa +1 plaster sera+ 1 plaster szynki do tego jogurt naturalny i szkl.zielonej herbaty. Po 15 po艂owa gotowanego kalafiora+2ma艂e schabowe z pierci kurcz. O 18 jogurt natur.badz sa艂atka ma艂a z warzyw sezonowych. Mam prac臋 siedz膮c膮 czasami na rowerek i huls-hop. Doradzcie co mam zrobi膰 偶eby trwale schudn膮膰 bez efektu jo-jo jakie艣 3-4 kg. Moja zmor膮 jest odstaj膮cy brzuch. Ile kalori mniej wi臋cej zjem na codzie艅.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kayalalala
Masz PERFEKCYJN膭 wag臋 do swojego wzrostu. Naprawd臋. Nawet mo偶esz sobie przyty膰 2 kilo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hybcia
Martwie si臋 tym, i偶 pomimo zmniejszenia ilo艣ci jedzenia nie mog臋 schudn膮膰-chyba dlatego 偶e to ju偶 po 30-tce. Kiedy艣 jak ograniczy艂am jedzonko to efekty by艂y a teraz... Najgorszy ten brzuch-odstaj膮cy, bo reszta mo偶e by膰. Mo偶e macie jakie艣 sugestiedrogie Panie. Dodam, 偶e typowe 膰wiczenia na brzuch odpadaj膮-wyskakuje mi dysk.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilliffe
musisz zaczac cwiczyc!!!Ja mam ten sam problem .Po 30 -stce sie zmienia metabolizm i wtedy wszystko na co popatrzymy zostaje juz na biodrach.Co ja mam powiedziec mam 175 i 80 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hybcia
Tylko jak tu si臋 zmobilizowa膰 po ca艂ym dniu pracy-dzieci itd...No, ale trzeba bedzie dzia艂膮膰. W zesz艂ym roku jezdzi艂am na rowerku codziennie ale tylko 20 min.10 min hula hop i z 200 podskokow na skakance. No i efekty by艂y. A Ty stosujesz jak膮艣 dietke-膰wiczysz?

Udost臋pnij ten post

1) zero soli 2) zero sma偶onego 3) wi臋cej spacer贸w Najlepsz膮 i najskuteczniejsz膮 diet膮 jest taka... po ci膮偶y jedz jak niemowl臋, tzn nie tyle jedzenia tylko jad艂o wyja艂owione ! Powinno pom贸c. 3 kilo w 2 miesi膮ce bez efektu jojo :)

Udost臋pnij ten post

Hybcia a spr贸buj diete norweska.Ja ja co roku zw艂aszca przed wakacjami stosuje dla zbicia 4,5 kg i pomaga.Mam dokladnie jak Ty 170cm i po zimie z regu艂y 63.64 kg.Dwa tygodnie norweskiej i 57.Uwierz,ona dzia艂a i g艂odu tak bardzo sie nie odczuwa. Moze i to 63 kg waga do wzrostu dobra jak tu ktos napisa艂,ale ja jakos zle sie z taka waga czuje. Teraz jestem 6 dzien na diecie -startowa艂am z 63 kg dzis rano by艂o 59

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hybcia
Bardzo dzi臋kuje! Ograniczy艂am jedzonko, jesli chodzi o s贸l to ma艂o jej dodaje np kalafiora jak gotyje to wcale nie dodaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hybcia
viiki co to za dieta ja nigdy 偶adnej nie stosowa艂am-a nie ma po niej efekty jo jo przez jaki czas tak 艂adnie zecha艂a艣 i czy 膰wiczysz a co dalej po zako艅czeniu wracasz do tradycyjnego jedzonka i nie przytyjesz?

Udost臋pnij ten post

Hybciu dodam ze norweska to ok 800-900 kalorii,ale nie przerazaj sie -naprawde po tych paru dniach te kilka kg poleci a g艂odna chodzi艂a nie bedziesz ,przynajmniej ja tak mam,moze dlatego,ze duzo przy tym pije

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hybcia
prosz臋 podaj przyk艂adowy jad艂ospis na dzie艅 dodam 偶e do 15 jestem w pracy.

Udost臋pnij ten post

Zobacz na googlach-jest jad艂ospis-ja to ciut zmodyfikowa艂am ,ale tylko tyle ze nieraz jajca serem bia艂ym zastapi艂am. Tez mam dwojke dzieci,tez gotuje im obiady plus mezowi,ale zapar艂am sie i tylko jem to swoje 偶arcie.Ja po nim efekt jojo mam dopiero tak ko艂o poznej jesieni-hi hi na zime,ale tak jak pisze gora 3,4 kilo.A s艂odycze uwielbiam uwierz.

Udost臋pnij ten post

艣niadania: 1-2 jaja, herbata ( z wyj膮tkiem pierwszego dnia, kiedy zjadamy 3 jaja zawsze gotowane) 1 dzie艅 II 艣niadanie - 3 jaja, grejpfrut, herbata nis艂odzona lub s艂aba kawa; obiad - 3 jaja i sur贸wka wrzywna bez sos贸w i oleju, kawa lub herbata i 1 kromka chleba 2 dzie艅 II 艣niadanie - 1-2 jaja, grjpfrut, herbata lub kawa; obiad - mi臋so wo艂owe, pomidor, seler naciowy, og贸rki i inne warzywa, kawa lub herbata. 3 dzie艅: II 艣niadanie - 1-2 jaja, gotowany szpinak z 艂y偶k膮 jogurtu; obiad - 2 kotlety z kurczaka lub jagni臋cin膮, seler naciowy, pomidor, og贸rki i inne warzywa, herbata lub kawa; 4 dzie艅: II 艣niadanie - sur贸wka z warzyw, grapefruit, kawa lub herbata obiad - 1-2 jaja, ser bia艂y, gotowany szpinak, kromka chleba. 5 dzie艅: II 艣niadanie - jaja, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, sur贸wka, kromka chleba, kawa lub herbata 6 dzie艅: II 艣niadanie - sa艂atka z owoc贸w, herbata lub kawa obiad - wo艂owina, seler naciowy, pomidor, og贸rki kiszone, kawa lub herbata 7 dzie艅: II 艣niadanie - zimne mi臋so z kurczaka lub indyka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mi臋so drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, Sprobuj i odezwij sie jak pojdzie .Trzymam kciuki.Moje gg 13205365

Udost臋pnij ten post

aHA a po tej diecie to fakt pilnuje sie ale tylko tyle zeby sie s艂odyczami i frytkami nie obzerac-pozatym jem wszystko byle nie do opychania sie-tak gora 1500 kal dzuiennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hybcia
Dzi臋kuje, ale Ty jeste艣 wtrwa艂a ja chyba umar艂abym z g艂odu na tej diecie... No ale efekty s膮 zadawalaj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Ej Hybcia ja tez tak myslalam ze umar艂abym i wogole po co sie brac za nia jak i tak nie dam rady,ale naprawde nie jest tak zle.Spr贸buj zobaczysz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rymowanek...
Pami臋tajcie m艂odzi starzy, 偶e jak si臋 Wam przydarzy kilka kilo przyty膰, to si臋 nie przejmujcie tylko wag臋 do wzrostu dopasowujcie. A jak chcecie schudn膮膰 prawdziwe grubasy, to nie jedzcie t艂uszczu i domowej kie艂basy. Od warzyw owoc贸w nigdy nie przytyjecie, tylko bez przesady w tej skromnej diecie. A jak mi艂e panie chc膮 schudn膮膰 w bioderkach, to niech poszukaj膮 sobie m艂odego ogierka. Sex spala kalorie wszyscy o tym wiedz膮, ale wolimy milcze膰, ni偶 dzieli膰 si臋 t膮 wiedz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hybcia
Ale superowa rymowanka, no i ca艂a w niej prawda hi hi!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maria 13
fajna rymowanka ale z owocami nieprawda po s艂odkich si臋 tyje! Hybcia, mam podobnie ,to mo偶e by膰 sprawa hormon贸w albo genetycznej oty艂o艣ci ma艂o jem i tyje brzuch...wiecznie diety by艂am z tym problemem u lekarza i nic...jestem 3 dni na wodzie, zobacz臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hybcia
Mo偶e by膰 偶e to sprawa genetyczna moja mama ma tak samo og贸lnie szczup艂a, ale brzuch du偶y ech...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maria 13
mo偶e spr贸buj espumisan czy to mog膮 by膰 wzd臋cia, bo w sumie nie jesz du偶o tez mam w genach to brzuszysko najpierw ma艂e i coraz wieksze si臋 robi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hybcia
No jako艣 wzd臋膰 nie mam, ale jestem przed dniami kobiecymi a ja nale偶e do tych co maj膮 1-2 kg wiecej i brzuch robi sie jak balon-szok...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hybcia
Czy kto艣 jeszcze mi co艣 poradzi?

Udost臋pnij ten post