caterina88 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Witam....mam dylemat...18 czerwca wzielam ostatnio tabletke z opakowania. 22 czerwca dostalam okres..zaraz po nim wspolzylam z partnerem. Czy jest taka mozliwosc bym zaszla w ciaze? Od wczoraj zle sie czuje...juz sama nie wiem jaki jest tego powod...prosze pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Jeżeli nie wzięłaś po 7 dniach przerwy, czyli 8 dnia tabletki z nowego opakowania to jest ryzyko, bo nie byłaś zabezpieczona podczas 7 dniowej przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysja 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 ja w ten sposób zaszłam w ciąże, a myślałam że ciężko jest zajsc po tabletkach .... poczekaj do pierszego okresu, jak nie dostaniesz to zrób test, ja sie zorientowałam dopiero jak 2 tydzień mi sie spóźniał...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 nie wiem askąd takie przekonanie ze po tabletkach trudno zajść :) nie ma zabezpieczenia - ciąża jest mozliwa. nie ma co kombinowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość igggga Napisano Czerwiec 30, 2010 Zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu po odsawieniu tabletek. ginekolog powiedział, że tabletki potrafia wystymulować płodność... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach