Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladies who love to shop

czemu faceci lubia tylko dziewczyny "wieszaki"?

Polecane posty

pytam juz poraz kolejny czemy tylko chude laski sa uwazane za godne posiadania faceta? jak czytam posty to jesli dziewczyna ma jakies kraglosci ( ja tu nie mowie nawet o jakiejsc otylkosci) jest odrazu nazywana grubym pasztetem???? i najgorsze jest to, ze same dziewczyny pisza tak o innych..a faceci im wtoruja..czy teraz liczy sie tylko kult ciala? poza tym wiekszosc facetow nie wyglada na kinowych amantow i ich tusza badz stan higieny pozostawia duzo do zyczenia, ale wymagania co do dziewczyn maja przeogromne!!!!

Gość ja sadze
bo faceci to hooje

Może i są tacy, którzy gustują w "wieszakach". Ale ja do takich nie należę. Kobieta musi mieć trochę ciała tu i ówdzie. :) Bo inaczej to właśnie tylko "wieszak" ;)

Gość hbdjsn d
idz umyj sie i odchudz wtedy pogadamy

Gość samira chandra
ale to nie jest prawda :)

dzis poczytalam pare topikow na kafe i taki wlasnie nasunal mi sie wniosek...co chwila tylko topik ze zdjeciem ciala do oceny i stos wyswisk od oceniajacych..jakas masakra! i to nei byly zadne duuuze laski, tylko zwykle dziewczyny a zostaly nazwane tlustymi lochami, grubymi pasztetami, dostaly porady zeby zrzuci jakies 5 kg to moze sie beda mogly pokazac komu na oczy! przeraza mnie to! Moja kolzenka, ktora wazy 50 kg i nosi rozmiar 36 wciaz marudzi, ze jest gruba i ze nie ubierze sie w bikini bo sie ludzie beda smiac..czy to jest normalne?

Gość jdjsllojnbhhh
a mnie wpienia to że grubsze dziewczyny o tych chudszych mówią wieszaki wieszaki to większość modelek a nie normalna szczupła dziewczyna

Gość ppppppppaula76575
ja jestem troche 'przy kosci' i podobam sie takim wiekszym chlopakom:P tn nie jakims tłustym ale napakowaanym :)

Gość sdfsafasfas
ladies who love to shop To że dziewczyna wystawiła zdjęcie i źle je ocenili to nie znaczy że tak jest-bo często się zdarza jak mniemam, że to inne dziewczyny po prostu z zazdrości itp. tak wypisują na ich temat. Mi na przykład bardzo się podobają dziewczyny które nie są przesadnie chude, a takie które są jak to się mówi "jest za co złapać".Wymógł jest tylko taki żeby były jędrne, bo nie ma nic śliczniejszego niż taki duży pełny,kształtny tyłek ale jędrny nie obwisły.

Gość ssdfsdfdsfsdfs
Akurat to nieprawda, że faceci wolą "wieszaki". Dojrzały facet zawsze będzie preferował kobiety o okrągłych kształtach (nie puszyste. ale zaokrąglone). Dziewczyny-wieszaki są w mniemaniu facetów po prostu skłonniejsze do podejmowania ryzykowniejszych decyzji a w tym też częściej chodzą do łóżka, są jakby łatwiejsze.

Gość roll-on-on-on
a dlaczego lepszy wieszak niz puszysta? dlaczego? niech ktos mi wreszcie odpowie czemu??????? dlaczego puszyste dziewczyny sa wyzywane od wielorybow i grubasow? przeciez taka osoba moze miec wspaniala osobowosc a komentarze takie jak kolega na gorze walnal odrazu skazuja grubsze dziewczyny na porazke...ja mam 170 i waze 67 kilo i moja kolenka mowi mi ze jestem gruba i powinnam schudnac!! hahahahah no to jakas poracha totalna!!!!!! gruba to moze byc laska co ma ponad 100 kg....ludzie puknijcie sie w lep z waszym ocenianiem kogos po figurze lub kilogramach!

Gość dlaczego nie grubas?
przepraszam za slowo "grubas", ale taki mi sie naglowek nasunal na szybko. Tezsze osoby tez maja facetow, i nie zawsze utyly juz w trakcie trwania zwiazku, ale ktos je pokochal jak juz byly takie grubiutkie. No ale nie ma sie co dziwic ze facetom bardziej podobaja sie szczuplejsze laski. Poza tym, te zgrabniejsze, czesciej ubieraja sie skapiej i predzej zwroca na siebie uwage mezczyzny. No i dlaczego nie miec szczuplej, zgrabnej laski z przy okazji fajnym charakterem. Chyba kazdy chcialby byc z kims atrakcyjnym dla siebie zarowno fizycznie jak i pod wzgledem charakteru. Niestety, atrakcyjnymi okresla sie raczej szczuplejsze dziewczyny. O grubych nigdy nie mowi sie "ale z niej laska". No i wreszcie, latwiej utuczyc chuda, niz odchudzic grubaske, wiec szanse ze kiedys bedzie idealna sa wieksze.

Gość kawal sku...
to jak oceniamy wyglad to kolega sossss czy jak mu tam dostaje ode mnie -5 za kartoflany nochal....

Gość kawal sku...
"wiec szanse ze kiedys bedzie idealna sa wieksze."" co autor mial na mysli mowiac idealna? jaka to jest kobieta idealna?

ssdfsdfdsfsdfs Akurat to nieprawda, że faceci wolą "wieszaki". Dojrzały facet zawsze będzie preferował kobiety o okrągłych kształtach (nie puszyste. ale zaokrąglone). Dziewczyny-wieszaki są w mniemaniu facetów po prostu skłonniejsze do podejmowania ryzykowniejszych decyzji a w tym też częściej chodzą do łóżka, są jakby łatwiejsze. ==== ja piernicze skąd to wziąłeś/wzięłaś? ja nie widzę się z żadnym wieszakiem w łóżku. nie podobają mi się. jestem dużym facetem i bałbym się jechać w windzie z taką kobietą, co dopiero razem iść do łóżka. ;)

Gość GRUBASY DO PIACHU!!
WIESZAKI GORA!!!

Najpierw dobrze się zapoznaj z tematem, a potem pytaj. Z tego, co można zaobserwowac wcale nieprawda, ze tylko wieszaki, nawet bym powiedziala, ze mniejszosc lubi wieszaki

Gość kei_bak
no locha to z pewnością nie jest. pałujcie się dalej puszyste z wieszakami.

o żesz co ty piszesz za bzdyry, ona jest śliczna, nie znasz pojęcia zaokrąglona kobieta, wklejasz taką i co, kobiety mogą sie kompleksów nabawić, na oko to penwi jakiś 38 rozmiar - a co mają powiedzieć co mają 40/42...

Gość maryna ze mlynaaa
bo glupie gazety i telewizja promuje wyretuszowane laski i modelki, ktore wygladaja jak by im wampir krew cala wyssal! potem mlode dziewczyny juz w wieku 10 lat zaczynaja je nasladowac i sie odchudzac! wieksze dziewczyny sa rownie atrakcyjne jak te szczuple tylko trzeba odpowiednio wyeksponowac swoje walory, poza tym bilogicznie rzecz biorac grubsza kobita jest lepiej przystosowana do rodzenia niz taki chudzielec! a wszyscy, ktorzy tu siedza i nazwyaja inncyh grubymi lochami, pasztetami to pewnie laski z komplekasmi lub takie pustaki dla ktorych liczy sie tylko wyglad i tyle....jesli ktos ma troche oleju w glowie nie bedzie nikogo ocenial po wygladzie a juz tym bardziej wyzywal

Gość samira chandra
wszystko jest kwestią wartości - mój facet przede mną miał 3 poważniejsze związki i te 3 jego eks były szczupłe, a ja.... waże baardzo dużo jestem gruba i nie boję sie tego powiedzieć, a jednak to ze mną odnalazł swe szczęście i to mnie kocha jak żadną inną, przy czym ja przytyłam od momentu naszego poznania 15 czy nawet już 20 kg i nawet niedawno mu to powiedziałam bo już sama doszłam do wniosku że czas schudnąć choć trochę, a on twierdzi że jestem piękna, on nic nie zauważył i że mu się podobam taka jaka jestem.... Z tego co wiem on nie jest wyjątkiem więc nie zgodzę się że faceci wola wieszaki

Gość fdffxcbzdbf
BOŻE I ZNOWU WSZYSTKIE SZCZUPŁE DZIEWCZYNY TO WIESZAKI??? Prada jest taka że bardzo szczupłe laski to rzadkość. Anoreksja jest w Polsce rzadkością a otyłość nie... Więc zrozum kretynko że "szczupła dziewczyna" to po prostu """"szczupła dziewczyna"""""" nie żaden wieszak. Nawet jak kobieta nie ma balonów jak na zdjęciu ani wielkiego tyłka tlyko mały tyłeczek to też może być pełnowartościową kobietą, i żadej dojrząły szanujący nie facet nie gardzi pięknymi kobietami niezależnie czy są drobniutkie czy bardziej puszyste, tyle w temacie.

Gość samira chandra
a co do wartości - sądzę że on pokochał mnie całą a nie tylko moje ciało i to jest dla mnie najpiękniejsze co może być

Nie daj zwiesc sie malostkowym i prymitywnym faceta Badz soba a na pewno znajdziesz kolesia ktory Cie pokocham taka jak jestes