Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witaminca23423

Proszę o pomoc, nie daje sobie już rady :(

Polecane posty

Gość Witaminca23423

Więc tak w wieku 16 lat mam 198 cm wzrostu ; /. Dla mnie to jest załamka, a już mówię dlaczego. Po pierwsze, nawet jakbym chciał uprawiać jakiś sport, to nie mogę, gdyż mam problemy z kręgosłupem-dyskopatię. A drugi to ten najgorszy problem. Dodam, że jestem gruby, ale tego po mnie, aż tak bardzo nie widać. A ten najgorszy problem, to taki, że, gdy idę ulicą ludzie patrzą się na mnie, jak na jakiegoś odludzia ; /. Czuje się wtedy bardzo niekomfortowo i nieswojo ;/ Źle się też czuje w szkole, gdy czasami jestem wyśmiewany przez innych z powodu mojego wzrostu. Kompletna załamka i brak poczucia wiary w siebie ;/. Nie daje sobie już z tym rady ;/

Gość 4gfffd
taki jestes i nic z tym nie zrobisz .Zreszta problemy z kregoslupem to nic , niektorzy nie potrafia chodzic

Gość wez sie ogarnij
ile razy jeszcze zalozysz ten sam temat?

Gość Witaminca23423
Ile razy go jeszcze przeczytasz ?

posluchaj teraz narzekasz na swoj wzrost ale uwierz ze pożniej będziesz z niego zadowolony. Nikt Cie już nie będzie wysmieważ wrecz przeciwnie.. Popakujesz twoche na slowni i te same osoby ktore się z ciebie smiały bedą teraz ci zazdrościć..

Gość Witaminca23423
myslisz ze sie uda ; / ?

Gość amolek233456
Jesteś wysoki i gruby. To jest podstawa do sądzenia że nie będziesz miał problemów z nabieraniem masy. Jeśli do tego masz ,,grubą budowę kości" to zupełnie na plus. Twoje problemy zdrowotne to pewnie pochodna noszenia balastu tłuszczowego i słabych mięśni..... Weź się za dietę, zapisz na siłownię..... zobaczysz że szybko te spojrzenia będą spojrzeniami zazdrości. Tylko nie myśl że odrazu...... tylko silny charakter i siła woli ci pomoże. poprostu weź się za siebie.

Gość Witaminca23423
Już po 2 tygodniach widze efekty. Shcudłem już 5 kg , tylko mało jadłem i robiłem 20 bruszków, 10 pompek, 10 przysiadów dziennie.