Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mam po cesarce

jak dlugo dochodzilyscie do zdrowia?

Polecane posty

Gość do mam po cesarce

jestem 6dni po a nadal nie moge sie podniesc smaodzielnie:( jak było u was, kiedy wciągnął się brzuszek i dałyście rade normalnie chodzić i się kłaść?

Gość do mam po cesarce
up

Gość hgjkhkh
buhahaha idiotko a gojenie sie rany na brzuchu to nie jest dochodzenie do zdrowia ?? żal mi takich jak ty pustaku

też trochę to u mnie trwało, tak zupełnie dobrze czułam się dopiero po ok miesiącu ale z każdym dniem bedzie lepiej...niestety cc to operacja i musi to troszkę potrwać, ja sama wstawałam już po 5godzinch od cc ale co z tego skoro bolalo jak cholera. Dziś jestem już 4 miesiące po i czuje sie tak jakbym nigdy nie rodziła:) Tak tak te co rodzą przez cc to złe matki, które świadomie wybrały takie rozwiązanie dla własnej wygody nie myśląc o dziecku i zasłużyły na katusze, teraz w związku z tym że już nie boli to staram się codziennie biczować i klęczeć na grochu albowiem jako matka zła i wyrodna załużyłam na karę i wiecznę potępienie łaaaa!

Gość do mam po cesarce
niestety watpie czy dalabym urodzic tak olbrzymie dziecko przy mojej posurze

Gość a te co rodza sn to
dłuzej diochodza do zdrowia bo cipa ich boli przez wiele miesiecy!

Gość hehheh hehehee hehehehh
cipa to boli co najwyzej tydzień A ty jak nie rodziłaś sn to się nie wypowiadaj o cipach :-p

Gość hehheh hehehee hehehehh
a moze ciebie cipa bolała wiele miesiecy ? Skoro takaś doinformowana !:-p

Gość pytająca mamusia
6 godzin po cc poszłam wziąć prysznic, bolało ale uszło jakoś, jak juz stanęłam pierwszy raz na nogach to było juz z górki :) najgorsze są pierwsze dwa tygodnie, potem zapominasz, że miałaś krojony brzuch, przypomina Ci się dopiero wtedy jak coś Ci nadepnie na brzuch np kot :P po paru miesiącach będziesz jak skowronek :)