Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snt

obnażanie pępka w lecie

Polecane posty

Gość Snt

normalne, czy za bardzo wyzywające?

Gość Snt
z drugiej strony jak war sie z nieba leje to wiadomo, że ludzie chca dac odetchnac ciału.. ale sama nie wiem:/

Gość Snt
słyszałam, że jest też coś takiego jak obsesja na punkcie pępka. Pytam się ,bo ja np lubię oglądać półnagie rzeźby: ale chyba nic w tym zdrożnego, prawda?:/ to nie to, ze ja te kobiety potępiam czy coś takiego (odnosnie bluzek) bo sama się zastanawiam czy mogłabym tak wyjść w ten upał.. tylko zeby babcie nie zrobiły zmasowanego ataku

Kochana, to co się przejmujesz? To normalne. :) Możesz tak chodzić, w końcu mamy lato, wakacje. :) Gdybyś miała chodzić z dupą na wierzchu, w takich mini, to rozumiem zniesmaczenie, ale odkrywanie brzucha? To nic zbereźnego ani nic złego :)

Gość Snt
bo wiecie co jeszcze? np: oglądałam w necie rzeźbę półnagą (stoi na placu st Nicolas w Bastii) i moja ciotka ultrakatoliczka obruszyła się że faceta do pępka pokazali: ona uważa to za zdrożne!!!O.O Byłam w leciutkim szoku

Gość Snt
no i, poprostu eM, chyba masz rację, raz wyjdę, zobaczę jakie będą reakcje..:D ale racja, nie powinnon być w tym nic zdrożnego

Gość Snt
no w Polsce :P

nie wiem jak Ty ale ja chodzę przez ostatnie trzy dnia w szortach i górze od bikini i nikt oburzony nie był :D

Gość Snt
a no to spoko:D poza tym ja sama nie mam nic przeciwko podglądaniu męskiego pępka na plaży:P coś mnie w nich pociąga

Gość Snt
ale chyba nie jestem sama