Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka :(

Dzisiaj kolejna rozmowa i znowu nic.

Polecane posty

Dzisiaj pojechałam do PUP aby dowiedzieć się o jakiś ofertach pracy i przy okazji zapytac się o moje podanie które złożyłam półtora miesiąca temu. Ofert nie było ( dla ludzi z moim wykształceniem nie ma pracy jak mawia pewien pan w jednym z polskich seriali) a co do mojego podania to pani powiedziała mi, że musiała mnie przeoczyć dlatego nie dostałam odpowiedzi.Zaraz podała mi odpowiedź zapewne wyuczoną, że nie ma wolnych etatów. A zebym dostala staż w PUP to musieliby specjalnie utworzyc miejsce pracy. Kiedy mi to mówiła nawet nie spojrzała mi w oczy. 4 rozmowa w tym tygodniu i nic, nie wiem już co robić.

Jak nie szukam, poskładane mam wszędzie gdzie sie tylko da. A do PUP pojechałam po zaświadczenie o zarejestrowaniu bo potrzebne jest do MOPSU. No to sobie mówie zobacze czy są jakies oferty pracy dla mnie, były same staże i to te gdzie już mam poskładane cv. No i przy okazji chciałam sie zapytać czy mają mi zamiar odpowiedzieć na moje podanie. Przez półtora miesiąca nie potrafili wysłać mi głupiej odpowiedzi.