Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramansuje

mam ochote na romans...

Polecane posty

Gość Call me ...
Ależ ja się świetnie bawię ... jest striptizer jest zabawa ... są napalone stare baby ... śmieszny widok ... więc się śmieje ... :D

Gość Call me ...
Pedźcie, bo się nie załapiecie na numerek ..

Tak czytam wszystko to co było napisane podczas mojej nieobecności i zastanawiam się czy bardziej jesteś żałosna czy pusta. A może to i to. Nie sprawia mi satysfakcji pisanie z innych nicków. A tak w ogóle zawsze można sprawdzić IP z którego był wysłany dany post. Lecz ja zrobię to co te mądrzejsze osoby i ulotnie się z tego tematu. Żyj dalej w swoim przekonaniu że jesteś tak boska i wszystko wiedząca.

Gość Call me ...
someonecrazy - piękna psychoanaliza :P... ale lepiej zostań przy striptizie ... :D

Gość BlackDragonLord
Call me ... kilka słów do ciebie, po 1 skoro uważasz, że ten chłop jest "ciotą" i jest pusty to już wyobrażam sobie twoich partnerów(przykoksowane karki na sterydach) i jeśli dla ciebie tacy są "prawdziwymi mężczyznami" to powiem, że dno od ciebie już ucieka. Po 2 dlaczego jeździsz po nich jak pociąg po torach? Zrobił ci coś? Zabił matke? Pobił chłopaka? Ile ty masz lat, że oceniasz gościa po zdjęciu i kierujesz się filozofią jakiegoś "człeka" co wie tyle o życiu co wyczytał z książek? Jeśli myślisz, że wiedza książkowa jest wszystkim to naprawdę twój poziom IQ jest niski i pies który posiada mało(60) ciebie ewidentnie przegania. Zapamiętaj, że jak by przyszło do rozmowy w 4 oczy z tym facetem to napewno byś tak mu w twarz tego nie powiedziała. Pozdrawiam zakompleksioną gówniarę góra z technikum

Gość Call me ...
BlackDragonLord - jeśli widzę to, że jest pusty to skąd założenie że moi są równie pustymi karkami? Są obrzydliwi ... :O

Gość Call me ...
Jeśli uważasz, że na twarzy nie widać, czy ma się do czynienia z czystą inteligencją, czy przygłupem ... to nie mam więcej pytań ... :O Tak jakby wypowiedzi nie były dopełnieniem spojrzenia tego "rain mana" ze zdjęcia...

Gość BlackDragonLord
BlackDragonLord - jeśli widzę to, że jest pusty to skąd założenie że moi są równie pustymi karkami? Są obrzydliwi ... Jeśli uważasz, że na twarzy nie widać, czy ma się do czynienia z czystą inteligencją, czy przygłupem ... to nie mam więcej pytań ... No to teraz zapytam tak... Widziałaś pewnie wiele kobiet z chłopakami o "TĘPYM" spojrzeniu lub z brzydkimi chłopami (czasem paskudnymi). A teraz pytanie czemu kobiety z takimi się wiążą? Otóż to jest proste bo one w porównaniu do ciebie nie są "wzrokowcami" i tępy wyraz twarzy czy pryszczaty lub krzywy nie klasyfikuje osoby do PARAPETU czy PRZYGŁUPAMI, kobieto przeanalizuj to co piszesz, w ogóle to skoro tak jeździsz po każdym już tutaj i dajesz cięte riposty to czemu nie pokażesz nam własnej twarzy? I tak jeśli sobie myślisz, że jestem młody masz rację mam te 17 lat na karku i mimo, że brzmi to śmiesznie to wiem dużo o życiu (skąd? domyśl się) i tymbardziej wiem, że wygląd zewnętrzy osoby przeciwnej nie powinien go skreślać nigdy, bo jeśli dla ciebie facet który jest "śliczniejszy" czy "przystojniejszy" jest bogatszy w wiedzę czy inteligencję to naprawdę ci współczuję. Zapamiętaj jedno, nie każda piękność ma te same oblicze w środku. Dla podsumowania pokażę swoją paskudną "mordę" by pokazać Tobie, że w porównaniu do ciebie nie boję się ukryć własnego "pyska" przed ludźmi. To by było tyle koniec mojego komentowania twojego żałosnego lamentu. http://img808.imageshack.us/i/dsc02983.jpg/

Gość Call me ...
Zapamiętaj, że jak by przyszło do rozmowy w 4 oczy z tym facetem to napewno byś tak mu w twarz tego nie powiedziała" Pewnie, że bym mu nie powiedziała z tej prostej przyczyny, że na ulicy na pewno półnagi by się nie prężył jak idiota...

Gość Call me ...
BlackDragonLord - po pierwsze... inteligentni faceci wiążą się z inteligentnymi kobietami ... (jest nawet taka śmieszna książka na ten temat) a głupi z głupimi ... Więc każdy ma swój odpowiednik w naturze ... Co do Twojej fotki, czego by nie powiedzieć o Tobie ... fotka jest normalna ... znaczy się, że nie jesteś zakochany w sobie ... to spory plus ..

Gość LUDZIE PRZESTANCIE TU PISAC
Nie widzicie ze to jaks rura co tylko czeka ze ktos cos napisze zeby jadem bluznac.? Takie jak ona sie tym rajcuja. Black - nie odpisuj. Nie karm zbokoli. Ona sie tym tylko nakreca. Wyjdz z tematu.

Gość Call me ...
BlackDragonLord - poza tym wypowiadanie się na forum nie obliguje nikogo do pokazywania twarzy ... nie ujawnię się, bo wiele osób mnie zna i tyle ... poza tym nie czuję potrzeby udowadniać, że wyglądam ...

Gość a ja tez mam ochote na
wirtualny romans, niestety moja porzednia wirtualna kochanka wolała przenieśc zakochanie do reala, jest jakaś zainteresowana kolezanka?

Gość Call me ...
BlackDragonLord - wiesz, co Ci jeszcze mogę powiedzieć na podstawie Twojej foty? Myślę, że jesteś człowiekiem dość wrażliwym.... widać to po oczach ...