Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kisc wisni

Nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość Kisc wisni

Nie chce mi sie zyc. Caly czas mi sie nie uklada. Zycie osobiste - to jedno. Nie mam pracy, nie mam kasy. Kiedys myslalam, ze umiem sporo, ze jestem wartosciowym czlowiekiem, teraz mam wrazenie ze nie znacze nic. Brak mi kasy na zycie. Jedyne oferty ktore dostaje to MLM, Avon, Herbalife, ubezpieczenia, telemarketing, akwizycja. Sa inne rozmowy, ale nic nie wychodzi. Pracodawcy umawiaja sie ze zaczne pracowac od poniedzialku, po czym przestaja odbierac telefony. Umawiaja sie na spotkanie, narzekajac, ze ich pracownicy pija, olewaja prace, nie staraja sie - a sami nie przychodza

Gość Kisc wisni
zapomniaąm dodać że mój kompleks to jest jak mi sie galoty same pruja

Gość Kisc wisni
Bawi Cie to, Podszywie?Jest mi naprawde cholernie zle, a Ty sie jeszcze nabijasz. Jakbys od kilku dni jadl odpadki i czekal az odlacza Ci neta, ciekawe jakbys spiewal.

Gość Nie wiem czy zostać czy znikać
Mnie się układa a też mi się nie chce

Gość blondineczki
siedzisz na kafe i czego wymagasz, zapierdalaj szukać roboty a nie odpisujesz durniom

Gość Kisc wisni
Daj mi spokoj, dzis juz wyslalam 30 ofert, kazda napisana pod konkretna firme i bylam na jednym spotkaniu co to gosc nie przyszedl nie ma zanczenia czy wysylam czy nie rezultat ten sam, madralo

Gość Kisc wisni
mam dosc takich pseudomadrych rad, mam dosc tego szukania... tylko tak strasznie chcialabym poczuc sie jeszcze szczesliwa... ale jakos juz w to nie wierze

Gość dilajla28
robisz błąd takim podejściem, wiem że to trudne ale tylko optymizm pomaga. Jest jakaś taka zależność że im gorzej się czujemy i psychicznie jesteśmy zdołowani, uważamy że nic nam się nie uda - to tak naprawdę będzie. Uwierz że Ci się uda i tak będzie. Wiem że to głupie, ale u mnie się sprawdziło a miałam podobne doły.

Gość pacyfista
zaczekaj do 4 lipca i zagłosój na Kaczyńskiego a potem możesz isc do zakony i w tedy nie będziesz miała żadnych problemów