Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuugi

no dziewczynki , wykazcie sie

Polecane posty

Gość buuugi

patrzac na faceta pierwszy raz na co zwracacie szczegolna uwage ? co was kreci i jakie cechy twarzy sa pozadane :)

Gość fgbedmf
Ogólnie na twarz: oczy (przede wszystkim), nos, usta, a na drugi plan idzie wzrost i budowa, a na trzeci dłonie

Gość miskaola
twarz, włosy i ubiór...to załosne, ale tak własnie jest:D:D

na męską szczeękę, pełne i białe uzębienie, krótie włosy, potem wzrost i tusza, a jak sie przyjrze to czyste pazokcie

Gość buuugi
a ciało ? niektore twierdza , ze pupa . dlonie , przedramiona ? klata ? czyli twarz, cialo ? czy odziez?:) nie ma zlotego srodku ;)

szczerze?? tak :-) zabrzmi to narcystycznie ale nigdy nie słyszałam takich obelżywych słów i nie przywykłam do nich. Może kiedyś dam inne, jak ochłonę :-P

Gość fajny jestes
wzrost, sylwetka - taki byczek, twarz- ostre kanciaste meskie rysy, zadnych pulpetowych policzkow, zadnego brzucha i zadnego sadelka

Gość buuugi
hehe ... dlatego własnie Was kocham dziewczyny ! kazda jest inna ..

rzatka oszalałaś??? przecież oni to maja na celu:) zrób na złość i daj inne;) przecież ładna dziewczynka jesteś:) jest tu taka przed którą uciekać (nik przemilczę dawno jej juz nie widziałam) a sama twierdzi że jest bóstwem:)

Gość buuugi
przperaszam ,że sie wtrącam ale zdjęcie mi możesz pokazać , chetnie sie wypowiem calkiem szczerze na Twoj temat !:P a Ty mila jak zawsze masz piegi ! fajnie.... clakiem fajnie;)