Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawszeBoskaBlondi

babski dylemat :) Prosze od rady od mezczyzn jak i kobiet :)

Polecane posty

Gość ZawszeBoskaBlondi

Ide w pt na impreze,gdzie bedzie facet,ktory bardzo mi sie podoba :D Mam problem ! A mianowicie : nie wiem w co sie ubrac . Tak wiem,podobno kazda kobieta ma taki problem.Impreza bedzie w rytmach czarnego rapu :) Nie zaloze jakis luznych dresow,bo to nie moj styl.Mam dylemat pomiedzy czarna sukienka + lekki makijaz , a ciemnymi rurkami,czarna/biala bokseka + czerwone usta,paznokcie i czerwona mala torebka :D Wiem,moze nie odpowiedni dzial i w ogole glupie pytanie,ale bede wdzieczna za rade ;) Nie lubie sie ubierac pod kogos,lube byc zawsze kobieca,niestety moj byly facet kazal mi chodzic w dresach itp ;||

Gość Klione
a jak chcesz wyglądać? wyzywająco, elegancko, sportowo...?

Gość ZawszeBoskaBlondi
Seksownie,ale nie tak jakbym pomylila imprezy :) Raczej tam dziewczyny beda na sportowo ubrane. Zawsze sie wyrozniam,stety albo niestety,wiec nie bedzie mi to przeszkadzac :D

Gość Klione
zanim Ci odpowiem - jestes blondynką? czy brunetką?

Gość ZawszeBoskaBlondi
Blondynka,niebieskie oczy,160 cm wzrostu,szczupla,wystajacy tylek,spory biust,szerokie ramiona,za krotkie nogi jak dla mnie :| :D cos jeszcze ? :D

Gość Klione
a zatem - jesli założysz strój nr 1 to kompletnie nie będziesz pasować do imprezy jeśli założysz strój nr 2 będziesz wyglądać wyzywająco ja osobiscie pokombinowałabym z tym drugim strojem, ale żebyś wyglądała jak kobieta z klasą, np. niech będą te czarne rurki, ale może bokserka mogłaby być kolorowa? myślę, że np. turkusowa pasowałaby Ci świetnie, na szyje jakies fajne korale + bransoletka makijaż nie przesadzony - mogłabys mocniej podkreślić oczy, ale ustom dac spokój.....co o tym myślisz?

Gość ja jestem z mazowsza
ja bym proponowala czarne rurki i bokserka;)

Gość jlknlnl,..,
hahaa korale na impreze w rytmach rapu jeszcze powiedz ze czerwone:D ja mysle ze 2 zestaw jest ok chyba ze np. zmienila bys dol na luzniejsze spodnie a gora obcisla:)

Gość Klione
i pasiak :D