Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynablablabla19

WYNIKI MATUR :)

Polecane posty

jak wam poszło? kazdy zadowolony ?

Gość dziury w serze5555555555
polski 10% matma 12% gegra 0% niemiec 30% niemiec ustny 29% polski ustny 98% wszystko podstawa

Gość arabellll
Tak, ja zdałam wszystko, najlepiej niemiecki. U nas w szkole wszyscy zdali niemiecki, gorzej byl oz matmą i nag, a u Was jak tam? co zdawaliscie? jak poszedl ang? niem? matma?

u mnie na cale lo nie zdalo 7 osob czyli zdalo 97 % ( ?) jakos tak. w tych 7 jedna osoba nie ma prawa do poprawki. z mojej klasy nie zdaly 2 dziewczyny obydwie zawalily podobno angielski. moje wyniki to ustny poliski 80, ustny niemiecki 45, matma 60, niemiecki pisemny 51, pisemny polski 69 i tez wszytsko podstawa.

Gość arabellll
Ja zdałam ustny niemiecki na 80%, pisemny na 85%. polski ustny 95%, pisemny 77%. matma 60.

pol ustny 85 % ang ustny 95 % ang pisemny 87 % pol pisemny 70 % matma 62 % nie najgorzej mogło być lepiej. wszystko podstawa.

Gość ilonkkkkkkkka
polski ustny P 95% polski pisemny P 54%\ j ang ustny 95% P

Gość ilonkkkkkkkka
j ang pisemny P 51% biologia R 91% chemia R 82% fizyka R 68% matma 87% P

Gość leidi in blek
polski 55%, polski rozsz - 82% (wtf?) ustny 80% ang 100%, ang rozsz 82% ustny 80% matma 64% :classic_cool:

Gość leidi in blek
matma mnie zaskoczyła :( spodziewałam się nie dociągnąć do 30% a tu proszę, sześćdziesiąt parę :classic_cool:

Gość werwerwer
ja wszystko podstawa ang ustny 95% ang pis 87% pol ust 100% pol pisem 86% matma 46% geo 68%

Gość l.l.l.
podstawa pol 98 angol 100 mata 28 angol ustny 95 pol 90 rozszerzenie wos 78 hista 85 angol 80 angol ustny 95 reasumując: KURWA MAC ;((((((((

Gość magdaaam
Podstawa - polski - 89%, matma - 80%, hista - 64%, wos - 73%, angol - 99%. Rozszerzenie - angol - 86%, polski - 93%.

Gość poznanski kwiat polski
ustne polski 90%, ang podst 85% pisemne podstawowe: polski 87% matma 64% angielski 96% rozszerzone: polski 75% biologia 53% :classic_cool: a i tak dalej nie wiem co studiowac :D

Gość jola_23
ufff, u mnie wszystko około 80% ,oprócz aniegielskiego tutaj wynik dla mnie rewelacyjny bo az 96%. Ale mysle ze to trochę zasługa tego ze chodziłam do speak'up wczesniej i mój angielski dzieki temu jest super.

Gość słodkiego miłego życia ;)
ja nie jestem za bardzo zadowolona, ale co tam :) ustne: polski 17/20, anglik 19/20 podstawy: polski: 59% matma: 56% anglik: 94% roz.: biola: 63%

ustny ang pdst 85% polski 100 niemiec rozsz 100 pisemne polski pdst 89% polski rozsz 65 ang pdst 80 niemiec rozsz 77 matma pdst 62

Moja srednio, w sumie nie za bardzo sie przylozylam i zaluje... Polski ustny- 80% Niemiecki ustny-70% polski pisemny - 51% pisemny niemiecki - 79% matematyka - 82% i rozszerzona geografia 43% (wogole sie nie uczyłam i myślałam,ze z 5% będe miała, bo zdwałam po to żeby był jakiś dodatkowy)