Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podły padalec

do tej samej rzeki

Polecane posty

Gość ma sie nierówno pod sufitem
albo się nie ma, a trening czyni mistrzem :D

Gość preferuje czystych mezczyzn
jest prawda ze trening czyni mistrzem ale nie w tym obszarze

Gość podły padalec
chyba nie dam rady do tej rzeki jednak wpłynąć... nie widzieliśmy się miesiąc, mieliśmy tylko kontakt telefoniczny i mailowy... ...spotkaliśmy się wczoraj porozmawiać. jej słowa - "Tak, zakochałam się w nim... bo ciebie nie było obok" odpowiedz i podsumowanie moich wszystkich pytań a potem on do niej dzwonił, kiedy zapytał z kim jest odpowiedziała - "z nikim" ból, rozpacz, samotność i wielka pustka w sercu

Gość to bez znaczenia
ona cię zdradziła a ty chodzisz na terapię? boi sie wrócic bo co? bo oberwała za co zasłuzyła, zastanów się dlaczego ja kochasz i czy ja kochasz, czy to nie tylko pogon za niespełnionymi marzeniami,nigdy nie będzie juz tak samo, miałam podobny przypadek,facet mnie zostawil,cierpiałam katusze,po jakims czasie chciał wrócić,tez się zastanawiałam czy warto ale stwierdziłam że trzeba spróbowac chocby dla spokoju ducha i....po jakims czasie znów odszedł, ale wtedy juz wiedziałam że zrobiłam wszystko co trzeba, z toba może jest podobnie,chcesz spróbować bo ci zależy tyle że jesli ona nie ufa,nie wie,nie chce,itd to nici z tego wyjda