Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszokowana

4 miesiąc ciąży, dowiedziałam sie dopiero wczoraj!!!!

Polecane posty

Gość zaszokowana

witam, mam 23 lata męża od 2 lat, narazie nie starliśmy sie o dziecko, stwierdziliśmy, ze mamy jeszcze czas. od około 2 miesiecy, pobolewał mnie brzuch, dodam że miesiączki miałam regularne. wczoraj poszłam do lekarza, a on mi powiedział, że jestem w 4 miesiacu ciąży. jak to mozliwe, przecież miałam miesiaczke i się zabezpieczaliśmy. Sama nie wiem co mam juz o tym mysleć, mąż jeszcze nie wie. czy któraś z was tak miała?

Gość asssssskaa
mozliwe.....gratuluje tylko tego ze tak dobrze sie czulas :) ja tylko dlatego sie zorientowalam bo nie mialam normalnej miesiaczki a takie plamienie i juz wiedzialam ze cos jest nie tak....poza tym tez objawow i zmian w wygladzie zero..

Gość ona dwie ósemki
ja mialam podobnie 3 miesiace w ciazy a okres normalny.. poszlam do gin. i powiedzial ze tu juz jest zaawansowana ciaza.. :) gratulacje..

Gość MMMalwaaa
Miałam dokładnie to samo!!! Mam tyle lat co ty i też dowiedziałam się w 4 mcu dokładniej w 17tyg. Też miałam niby miesiączki tylko jak zawsze miałam 6 dni to te trwały 4dni. Poszłam do lekarza bo pobolewało mnie podbrzusze i się dowiedziałam... Ale porobiłam wszystkie badania i okazało się że z dzieciątkiem jest wszystko OK... Na początku szok ale teraz wielka radość. Mój mąż mówił że mamy czas na dziecko jak się dowiedział że będzie tatą to chodzi dumny jak PAW... A zastanawiasz się już jak mu powiesz?

Gość zaszokowana
moja miesiączka była normalna, taka jak zawsze, tyle, ze ogólnie to ja mam bardzo skąpe krwawienie, no i brzuch mnie bolał, mdłości nie mam. dziś troche juz ochłonęłam, ale wczoraj to jak zombi chodziłam, nie żebym sie nie cieszyła, tylko że wszystkiego sie spodziewałam, ale nie ciąży:) wieczorem porozmawiam o tym z mężem.

Gość zaszokowana
no myślę, że przy kolacji mu powiem, trochę sie boje jak zareaguje, ale myslę że bedzie sie cieszył, jego mama non stop sie go wypytuje kiedy wreszcie babcią bedzie. czyli nie jestem jedyna kobitką która tak ma, bo bardzo mnie to zdziwiło, ze praktycznie żadnych objawów ciąży nie mam.

Gość MMMalwaaa
Ja mężowi powiedziałam 2 dni później kupiłam maleńkie buciki dla dziecka i zostawiłam na ławie jak wrócił z pracy zjadł obiad i się pytał kto będzie miał dziecko że buciki kupiłam powiedziałam że my. Jego mina bezcenna... Tego co mu się malowało wtedy na twarzy nie da się opisać...

Gość zaszokowana
hehe dobre, może też tak zrobie, ale musiał mieć minę:)

Gość MMMalwaaa
Z zaskoczenia najlepiej. Na kiedy masz termin?

Gość zaszokowana
na 26 listopada, najśmieszniejsze jest to, że moja kuzynka, tez ma na ten dzień termin:)

Gość nell_24
czy w okresie tych 4 miesiącach miałaś np. jakieś dziwne bóle, które Cie zastaniawiały? Typu inny ból przed miesiączką, czy cokolwiek?

Gość zuza23232
Mogę zadać jedno pytanie- w jaki sposób się zabezpieczaliscie?

Gość JA zaszilam w ciaze
JA dowiedzialam sie tez w 4 miesiacu o ciazy.Okres mialam normalny,regularnie.Tylko,ze wymiotowalam pod koniec drugiego...ale sporadycznie,wiec nie zwracalam na to uwagi,bo w ten czas wyjechalam z mezem za granice i kompletnie nic nie jadlam,bo mi nie smakowalo:-o i myslalam,ze to dlatego rzygam