Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona..tam

ale się wkurzyłam na siostre

Polecane posty

Gość ona..tam

Bym jej przyfasoliła. Wstałam i ona do mnie, zebym została z jej córką, bo musi do sklepu. Ok zostane. I sie zapytałam czy gdzies jeszcze idzie. A ona do mnie z morda ze niepotrzebuje łaski... i ją weźmie jak mnie to wq. CO ja jej kur.. zrobiłam. i jeszcze wielkie do mnie pretensję , ze do niej naskoczyłam. :!!!!!!!!!!!!!!!! :||||

Gość ile macie lat
dostajesz od niej jakas kase albo prezenty?

Gość ona..tam
yy dlaczego miałam bym dostawać ?;p

Gość no bywa i tak
moze wstala lewą nogą albo jej hormony buzują a moze powiedzialas to takim tonem, ze opatrznie zrozumiala Twoje intencje, czasami nawet nie zdajemy sobie sprawy z tego jak wypowiadamy pewne zdania. nie przejmuj sie i wyjasnij z nia ta sytuacje zeby nie robic niepotrzebnie fermentu

Gość ona..tam
hormony to jej wiecznie buzują ;] mi teraz też, dlatego teraz jestm wkurzona, bo ona z igły zrobiła widły...

Gość hehhehe
to jak nie musisz byc jej za nic wdzieczna, to niech spierdala, co to nianka jestes.

Gość hehhehe
opacznie w tym wypadku a nie opatrznie;P

Gość ona..tam
praktycznie ta sytuacja powtarza sie co dwa dni.. jeszcze moja mama czasami gada mi, że nie pomagam siostrze, ale czy to moje dziecko ?? ciekawe czy ona mi pomoże przy dziecku i ono juz nie jest takie małe ma 3 lata, więc kurwa mać !! Ile razy mam im mówic, ze mam tego dosyc !!

Gość edyta857487543
nie martw sie :) ja mam jeszcze gorsza siosttre.....

Gość no bywa i tak
o kurcze faktycznie teraz zauwazylam co napisalam ;) dzieki siostry sa po to zeby sobie pomagac wiec czemu nie mialabys sie zajac dzieckiem? kiedys sama mozesz potrzebowac pomocy

Gość ona..tam
ale nie musiała od razu się tak na mnie wydzierac i kłocic ;|

Gość no bywa i tak
znam to doskonale ;) czasami tez mnie szlag trafia na siostre ale jej to wybaczam bo ja kocham, popyskujemy chwile za 5 minut juz jest ok, uwazam ze nie warto tego rozdmuchiwac.

Gość ona..tam
no to ja pytaj je czy juz jej przeszło aa ona kurwa nie przeszłooo i znów, ze nie potrzebuje mojej łaski.... rozumiem, zebym ja z mala nie siedzialam, wczoraj caly dzien , w maju praktycznie cały miesiac, bo ona musiałą zalatwiać jakies sprawy... codziennie ranoo mnie budza o 8 i siedze z nia, wieczorami ją usypiam, myje !! i bezinteresownie.. no czasami kupi mi coś do jedzenia jak jestem z nia na miescie, albo piwo postawi to wszystko..

Gość ona..tam
Jeszcze teraz szukam sobie pracy, to chciałabym się sobą zając ale praktycznie nie mam kiedy .. ;|