Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faszysta29

moja dziewczyna wpędza sie w kompleksy

Polecane posty

Gość faszysta29

Cześć Moja dziewczyna wpada w kompleksy gdyż jak twierdzi jest gruba. Absolutnie nie jest, ma idealne ciałko, fajny tyłek, cud cycuszki, a z dnia na dzien utwierdza się w przekonaniu że jest grubasem :o mówi, ze jak widzi te wszystkie chude laski na ulicach to robi jej się przykro, czuje się nieatrakcyjna i mimo iż mówię jej że to nieprawda, że mi bardzo się podoba, to ona traci humor i łapie doła :( wiem, to przez kompleksy, ale co zrobić, żeby ją z tego wyleczyc?

Gość co by ci rzec
zafunduj jej profesjonalna sesję zdjęciową

Gość faszysta29
i co to ma zmienic? nie stac mnie wydać kilka tysięcy złotych :(

Gość faszysta29
nikt nie podpowie?

Gość Motyl89Lbn
Komentuj przy niej te "chude "dziewczyny,ze kosciotrupy,ze takiej to nawet kijem od szczotki bys nie ruszyl,ze sa plaskie,a ty lubisz piersi w rozmiarze..(tu podaj rozmiar stanika swojej dziewczyny) ze z taka wstydzilbys sie wyjsc a nie to co ona,nie mow ze przeciez jest chuda bo w to nie uwierzy,moj jej ze jest piekna,pociagajaca,nie wspominaj nic o jej wadze, nawet gdyby miala idealna.

Gość dzis pytanie jutro odpowiedz
stary gorzej nie mogles trafic. Taka laska to wampir energetyczny, nie jest istotne co jej bedziesz mowil BO I TAK TO NIC NIE POMOZE, wierz mi. W dodatku laski z tak niskim poczuciem wartosci o wiele czesciej zdradzaja. Jednym slowem- wiej.

przecież jak koleś do tej pory nie jechał po normalnych laskach, to jego tłusty pasztecik moment sie zorientuje, ze robi to specjalnie i jeszcze bardziej się na niego wkurrwi :classic_cool:

Gość ja myslę sobie, że...
sam zrób jej sesję fotograficzną :D

Gość snapka idz sie wybranzluj
wydaje mi sie jednak, ze "dzis pytanie jutro odpowiedz" moze miec troche racji.. ale to wszystko zalezy od tego jak to w rzeczywistosci wyglada..

Gość dzis pytanie jutro odpowiedz
Wiadomo, ze rozne sa przypadki, ale niestety to o czym pisze wystepuje tak czesto, ze nie mozna tego zignorowac. Trudno jest zyc z kims kto oczekuje, ze w kazdej sytuacji bedzie sie go przekonywac jaki jest wspanialy, a on bedzie temu zaprzeczac- bledne kolo. A sprobuj raz tego nie zrobic, to masz pewne wyrzuty typu "juz ci na mnie nie zalezy". Takie osoby sa meganiewdzieczne przewaznie, bo nie pamietaja ile razy sie im chcialo pomoc, tylko te pare razy kiedy ktos juz sie wkurzyl i nie chcial ich dalej glaskac po glowce.

zawsze wygląda tak samo - zakompleksiony pasztet potrzebuje doartościowania. Byle kto do niej zagada, puści oczko i już się pasztet rozpływa w samodowartosciowaniu, przy dobrej rozgrywce pasztet szybko rozkłada nogi, potem kac moralny, wyrzuty, rozwód. Standardowe historie.

>> bo nie pamietaja ile razy sie im chcialo pomoc, tylko te pare razy kiedy ktos juz sie wkurzyl i nie chcial ich dalej glaskac po glowce. Nic dodać, nic ująć. Tak jest w 99% przypadków.

Gość sesja jak najbardziej
jak potrafisz obsługiwać aparat. Wyjdzie na kilku jak niewygląd i będziesz miał prze****ne. Miałem taki przypadek i to jest po prostu na dłuższą metę koszmar. Zaczniesz komplementować - źle, przyznasz rację - jesteś wrogiem numer jeden.

Gość sesja jak najbardziej
jak potrafisz obsługiwać aparat. Wyjdzie na kilku jak niewygląd i będziesz miał prze****ne. Miałem taki przypadek i to jest po prostu na dłuższą metę koszmar. Zaczniesz komplementować - źle, przyznasz rację - jesteś wrogiem numer jeden.