Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

co robić?

Polecane posty

Gość bogdan-25

Cześć! Mam taką dziwną sprawę z którą chciałbym się z Wami podzielić. Mam 25 lat i od dwóch miesięcy spotykam się ze sporo starszą dziewczyną (32 lata). Dziewczyna chodzi na fitness, więc ciałko ma super. Nie ukrywam, że od początku naszej znajomości spotykamy się głównie w celach seksualnych, bo ona po rozstaniu z byłym twierdzi, że potrzebuje teraz przede wszystkim dużo dobrego seksu. No i seks jest cudowny. Ona nie ma w tym względzie żadnych zahamowań. Sama zaproponowała anal i to był mój pierwszy anal w życiu. Było bosko. Kochamy się w różnych miejscach: łóżko, łazienka, samochód nocą. Ostatnio zaczęliśmy eksperymentować z klimatami femdom, co mnie i ją kręci. Zaproponowała mi w związku z tym pewną zabawę. Chce żebyśmy spotkali się we trójkę, z jej jedną koleżanką i żebyśmy się zabawili w klimacie femdom. Nie wiem, czy się zgodzić. Jest to dla mnie w pewien sposób ekscytujące, ale też trochę się tego boję. Co robić?

jak to co zgodzić się ;p ps. ona na pewno chce od ciebie tylko seksu? bo chyba by nei zaproponowała czegoś takiego komuś kto służy tylko do zaspokojenia popędu seksualnego

Gość bogdan-25
Tak, tylko że ja tej jej koleżanki przecież w ogóle nie znam. Ona wprawdzie pokazywała mi jej zdjęcie, ale poza tym nic o niej nie wiem.

Hmm a to jest podobne do BDSM? Wiązanie itp.

Gość bogdan-25
Trochę. Z Anitą wyglądało to tak, że ona zakładała jakieś obcisłe dżinsy albo legginsy, wysokie obcasy, prowadziła mnie na smyczy, kazała całować sobie stopy, było trochę pejczowania, akurat wiązania nie było. Ale nie wiem, co by im przyszło do głowy. gdybyśmy byli we trójkę.

Gość bogdan-25
może jakaś dziewczyna/kobieta się wypowie co myśli na ten temat?

Gość bogdan-25
up

Gość bogdan-25
lubia femdom bo moga byc analowany przez stare potwory, jestem utajonym gejem

Gość lepiej kup sobie
butt pluga [najlepiej czarnego] i zacznij cwiczyc bedzie jak znalazl na zabawy w femdom i szykuj sie na strap-ona moze x 2 xxxxx :D :classic_cool:

Nie ma się czego bać, facetem jesteś czy małą dziewczynką? Bierz się do roboty a nie będziesz jeszcze marudził ;)