Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinkaaaa

KRÓTKIE WŁOSY + RUDY KOLOR??

Polecane posty

Gość Kalinkaaaa

Witam. Mam pytanie do Was, mam krótkie włosy ( ścięte coś takiego jak ma Paulla, czyli na chłopczycę, ) kolor naturalny- ciemny brąz. Marzy mi sie taki rudy rudy, nie jakiś mahoń, czy coś tylko taki rudzielec. Jak myślicie czy to dobry pomysł przy krótkich włosach? Dodam ,że mam ciemne oczy i ciemne włosy. Dziękuję za odpowiedzi :)

Myślę, że bardzo dobry pomysł. Ja osobiście jestem blondynką ale też się już od jakiegoś czasu zastanawiam nad rudym ;))

Gość Kalinkaaaa
Ja też , chodzi za mną to chyba z 5 lat :D Do tej pory nie miałam odwagi ale co tam, trzeba spróbować. Jedyną rzecza jaka mnie powstrzymuje to to, że ja uwielbiam ubrania w kolorze- turkus i bardzo delikatny róż. Z brazowymi wloskami fajnie to gra, martwie sie jak takie kolory ubran beda wygladaly przy rudych..

Gość kotka20093
Kalinkaaaa jak masz ciemne włosy to polecam Ci henne na ciemnym brazie wychodzą fajne czerwone refleksy

Gość Kalinkaaaa
Kotka- dziękuję za radę. Jutro ide do fryzjera, mamy cos wspolnie ustalic. Boje sie tylko tego cpo napisałam powzyej, ze jednak moje nowe, rude wlosy nie beda współgrały z moją "szafą" :)