Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bida az trzeszczy

Na czym usmazyc jajko jak nie mam oleju ani smalcu / masla / margaryny ?

Polecane posty

Gość bida az trzeszczy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość na śmietanie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ;)))))))))))
na maśle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiem.....
możesz podłożyć odrobinkę masła a jak i tego nie masz to może masz jakąś kiełbaskę ....jak pokroisz i wrzucisz na patelnię na pewni troszkę tłuszczu puści albo możesz dietetycznie ....jajecznica na parze gotujesz wodę w garnku mała ilość wody....jak woda wrze wkładasz mniejszy garnek tylko żeby nie dotykał wody i w niego wbijasz jajka i robisz jajecznicę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ;)))))))))))
sorki nie doczytałam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
możesz na margarynie,albo na tym co chleb smarujesz.....a jak nie masz nic z tych rzeczy to zrób tak jak się małym dzieciom robi....na parze... pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bida az trzeszczy
no wlasnie nie doczytalyscie :p wiec chyba nici, co ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bida az trzeszczy
na parze powiadasz :) - to jest mysl :)... a jak nie mam specjalnych garnkow to da sie jakos inaczej ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mozesz zrobic nawet na wodzie, to juz nie bedzie smazone ;) zagotowujesz wode, tak zeby tylko bardzo delikatnie bulgotala, solisz ta wode, no i bardzo, bardzo delikatnie wypuszczasz ze skorupki jajko na ta wode. bialko momentalnie sie zetnie, wiec jajko powinno pozostac w calosci. tylko trzeba strasznie ostroznie, by sie jajko nie rozpierzcho po calej wodzie :D albo ugotowac w skorupce, tylko moze nie masz garnka?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bida az trzeszczy
zwykly garnek to mam:), tylko tego specjalnego do gotowania na parze nie mam...co ja bym bez was zrobila, dziex wszystkim za odp. :), milego dnia :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiem.....
nie potrzeba jakiegoś specjalnego garnka do robienia jajka na parze ważne tylko żeby jajko Ci się nie przyklejało do spodu ...:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja czasem robię na suchej
patelni,a czasem podlewam łyżeczką wody i też wychodzi,a bez tłuszczu jest dla mnie lepsze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jajecznicę na parze
możesz zrobić nawet na talerzyku trzymając go nad parą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mozesz tesx
mozesz tez wbic jajko do malej miseczki , glebszy talerzyk i wstawic do mikrofali na 3-5 min

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to tzw jajka w koszulkach
wrzucasz ostroznie na wrzaca wode z odrobina octu. Pycha i zdrowsze niz smazone.. No i mozesz po prostu ugotowac na miekko., wyjac do szklanki, lub nie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja smaże bez tłuszczyku wogóle na patelni Philipiaka, kupiłam ja jak mój syn zaczął już jeść wszystko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
goownosraka, spamerski pomiocie! WON! :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×