Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KsiezniczkaSissi2131451

**KTO KIEDYKOLWIEK BYL NA JAKIEJS DIECIE NIECH WEJDZIE**

Polecane posty

Gość KsiezniczkaSissi2131451

i podzieli sie opiniami. Dieta dukana proteinowa bylam 2-3 miesiace schudlam 3kg i dalej nie wrocily, minal rok. czulam sie swietnie, mozna jesc co sie chce. dieta chalwowa po 3 dniach schgudlam 2kg i wrocilo po 2dniach czulam sie slaba glowa bolala i glodna dieta 10 dniowa(kefiry serki itd) po paru dniach nie wytrzymalalam zle sie czulam. kapusciana po paru dniach schudlam i przestalam bo juz nie moglam jesc tej kapuchy :o kopenhaska ciezko wytrzymac. przez tydzien sie zdrowo staralam odzywiac sport itd. nic nie schudlam i zrezygnowalam (widocznie cos zle robilam) jak mi sie jeszcze jakas przypomni to dopisze. Wiem ze to niezdrowe^. prosze o opinie roznych diet, jak przechodziliscie i wogole, a szczegolnie south beach.

Gość qweqeqwe
mniej zrec, schudlam kilkanascie kilko, nie wrocily zadne kilogramy, teraz jem jak dawniej a wage utrzymuje od roku a jak jadlas "zdrowo" podac przykladowy jadlospis ktory stosowalas?

Gość qweqeqwe
no i tydzien zdrowego odzywiania to za malo zeby mowic o skutkach i rezultatach, szkoda ze przerwalas

Gość co ty piszesz za glupoty
nigdy nie bylam na zadnej diecie,jem to co chce ale w sposob zdrowy przygotowuje posilki,no i oczywiscie 5 razy dziennie po trochu i zawsze co innego. Wszyscy jestesmy szczupli i nigdy nie bylo i nie ma potrzeby wprowadzania diety,wystarczy jesc rozsadnie.

Gość Ilu jest przystojniaków
Kapuścianą to niektórzy mają głowę.

Gość KsiezniczkaSissi342153223
rano jadlam jajecznice z 2 jaj z kromka ciemnego chleba potem 2 sniadanie kromka ciemnego chleba z serem (trojkacikiem) i ogorkiem i obiad mały filet z kurczaka bez skóry gotowany, jajko, 4 rzodkiewki, pomidor , lisc salaty, plaster ogórka. To przykladowy ale jeden grzeszek był czyli ten trójkącik. Mialam zapisane to w takim zeszycie innych nie pamietam, ale cos w tym stylu tylko ze bez tego serka. :) i co 2 dni bieganie, prawie codziennie rower i od czasu do czasu gra w kosza. Na co dzień wogóle się prawie nie ruszam tylko spacery i wiecie tam do sklepu itd. złe odżywianie? Ktoś jeszcze dopisze?

Gość dlaczego nie chudnę
Ja się odchudzam już 3 tygodnie i zaczynam mieć załamkę... Odstawiłam zupełnie "zapychacze" i słodycze (chociaż przyznaję, że słodzę herbatę i kawę - inaczej nie potrafię, z drugiej strony piję ich bardzo mało, więc nie powinno mieć to znacznego wpływu na resztę diety); nie tykam pieczywa poza "listewkami" Wasy; jem głównie serki (chude), świeże warzywa, filety z kurczaka; nawet owoców za bardzo nie, bo mają dużo cukru - jeśli już to truskawki. Waga pokazuje 5 kg mniej, więc nie jest źle (chociaż ostatnio jakby trochę się zatrzymała w miejscu), natomiast po mnie nic nie widać, żebym schudła - a 5 kg to już przecież sporo i powinnam czuć po ciuchach ubytek wagi. Dlatego właśnie zaczynam się trochę podłamywać... Ktoś ma pomysł, co może być tego przyczyną??

te chlebki wasa nie sa zbyt dobre na diecie, tak czytałam. Lepiej ciemny chleb sobie kup. A jak wyglada twoj jadłospis? Moze woda ci tylko zleciala dlatego nie czujesz po ciuchach, cwiczysz cos? Po cwiczeniach najlepiej spadaja kilogramy i widac roznice.

upppp

Gość dlaczego nie chudnę
Dla mnie w ogóle jest ogromnym wyrzeczeniem rezygnacja z pieczywa, bo uwielbiam. Za to ciemnego nienawidzę, dlatego jako substytut jem Wasę, Sonko czy coś w tym stylu. A dlaczego są złe?? Kalorii jedna kromka ma około 20, więc niewiele - chociaż wiem, że kalorie to nie wszystko. Na śniadanie 2 kromki z serkiem i pomidorem, potem jakieś serek wiejski, jogurt naturalny, kilka truskawek (wymiennie oczywiście :)), obiad filet z kurczaka z warzywami, sałatka z jajkiem, ogólnie sałatka z samych warzyw - jak mnie naleci; na kolację różnie - czasem sama "listewka", czasem z jakimś warzywem, serek ze szczypiorkiem albo rzodkiewką. Mam tylko problem z piciem, bo samej wody nie lubię...

Jak długo byłaś na diecie MŻ??? Ile schudłaś??? Ile mniej jadłaś - połowę mniej??? Czy załkiem zrezygnowałaś ze słodyczy??? Czy jakąś gimnastykę też uprawiałaś czy sama dieta MŻ???

poniewaz wasa ma bardzo duzo weglowodanow. Kup sobie ciemny chleb Kołodziej spróbuj może ci bedzie smakowal. Tez myslalam ze nie lubie ciemnego dopokii tego nie sprobowalam :)

Schudłam prawie 20 kg, ale to było jeszcze w czasach gimnazjum, byłam mega pączkiem :P Ćwiczyłam godzinę + jadłam 3 posiłki dziennie. Na sniadanie coś w stylu jajko na miekko, jogurt, obiad to co było - tzn mieso z surówka, bez ziemniaków i kolacja warzywa lub owoce. ;) Od tamtego czasu mineło już z 5 lat. Teraz mam 21. Nie miałam obwisłej skóry, mimo że nie stosowałam żadnych kremów ujędrniających itp. Myślę, że ćwiczenia tak podziałały. ;)

Gość BITCH@42442
wrocilo ci cos?

Gość Indra87
Kopenhaska - 2 razy, nie bylo mi ciezko, ale mialam dosc tego jalowego zarcia. schudlam jakies 6 kilo, ale szybko zaraz przytylam znowu. Dieta 500 - 800kcal - wiecej niz jakis tydzien nie moglam wytrzymac, kg wracaly Hipnoza - przez jakis miesiac mi sie nie chcialo jesc nic nie zdrowego, schudlam kilka kg, ale przestalam slychac plyty od hipnotyzera i zaczelam jesc jak dawniej. Ale nie przytylam tak szybko jak po innych dietach Dieta wakacyjna - jesc jaknajzrowiej i cwiczyc codzienie z martine dance body workout dvd - w jakies 2-3 tyg cialko zrobilo sie gotowe do pokazania w bikini - celulit znika, brzyszek maleje. Na wczasach oczywiscie jadlam co chcialam i przytylam Moje najnowsze odkrycie - 4 dni na warzywach i owocach plus 7 dni glodówki na samej wodzie plus pare dni soków, warzyw i owoców. DO tego lewatywka. Schudlam 7 kg, czulam sie dobrze, zero glodu (tak sie nastawilam psychicznie), ale mi mówili, ze wygladam mizernie,mam czerwone oczy, zmeczona twarz i male cycki. Po glodówce przytylam 2,5kg, ale jak narazie wiecej nie tyje, jem sporo (ale tak naprawde mniej niz kiedys, bo zoladek sie zmniejszyl) no i nie mam ochoty na dziadostwo za bardzo. POlecam

Gość BITCH@42442
jakie to byly cwiczenia i czy teraz dalej je wykonujesz

Gość karmerama
dieta South Beach,prawie dwa mc odchudzania,nieco ponad 10kg.fajna dieta ale nie stosuje sie dokladnie do jej zasad.obecnie to dieta bardziej MŻ z uwzglednieniem niektorych zasad SB.

Gość niunka awawaw
stosowaliscie diete onz?

Nie wróciło. Nie ćwicze i teraz "żrę jak świnia" czasami. Nic nie przybywa :P Jedynie co robie to czasem sobie pobiegam, ale to latem i dla przyjemności :)

Gość BITCH@42442
ja chyba od jutra bede na sb bo przytylam dwa kg i czuje sie jak swinia doslownie.. boki sie wylewaja, obrzydliwie sie czuje :o 168cm wzrostu i 58kg było teraz jest 59,6 dochodzi do 60.

Gość kredkaxdooczu.
ja bylam na diecie plaz ale tylko 7dni bo schudlam 5kg a umnie 5kg to juz duzo bylo mi widac kosci. nie przytylam od tamtej pory a minelo 4lata, urodzilam dziecko po porodzie mialam plaski brzuch wazylam 57kg (170cm) i tak juz zostalo. a i dodam ze jadlam duzo kurczakow:)

Gość dlaczego nie chudnę
Ja nie MYŚLĘ, że nie lubię ciemnego, tylko to WIEM. Próbowałam już wielu i nie sądzę, żeby jeden konkretny rodzaj nagle mi posmakował. A węglowodany też ma. Zresztą węglowodany są we wszystkim - nie ma się co oszukiwać. A jeśli chodzi o kalorie, to węglowodany mają ich tyle samo, co białko...

ale tu nie chodzi o kalorie nie liczysz ich, dieta ta poprawia przede wszystkim przemiane materii nie ma po niej efektu jojo. DIETY KTÓRE POLEGAJĄ NA LICZENIU KALORII SĄ DO BANII, WAZNY JEST INDEKS GLIKEMICZNY

Gość yeyeeag
tez jadlam ten kolodziej pyszny jest, najlepszy :P

Gość KsiezniczkaSissi24121412
carriebradshaw - do mnie to z rowerem?:> nie wiem czy tak szybko zejdzie, jezdzilam codziennie i nic nie ubyło ;P moze troche nogi schudly i czulam sie lzej tak jakby, ale chyba znowu zaczne , tylko mam nadzieje ze mi sie nie umiesnia zabardzo te nogi. Z samego roweru chyba nie da sie schudnac.

Gość sarahhhhs
ja na MŻ schudlam w 2 miesiace 9 kg, jeszcze do upragnionego 53, brakuje mi 4 kg , kwestia czasu : P kocham ta diete :P

Gość KsiezniczkaSissi352532523
czyli jesz polowe z tego co zwykle, jesz slodycze, cwiczyszz cos??