Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze coś...

siedzę i beczę

Polecane posty

Gość zawsze coś...

Rozwala mnie ta moja samotność. Tak starsznie ciezko jest, kiedy nie ma sie z kim dzielic swoimi sukcesami, radosciami... za oknem piekna pogoda, pelnia lata, pachna kwiatuchy a ja nie mam z kim isc na spacer i porozmawiać o pierdołach. Nie mam komu powiedziec, ze denerwuje sie przed obroną. Nie bede miala komu napisac smsa "udało się!! obroniłam sięęę!!!"... Boze, dlaczego.. :(

Gość ja pójdę z Tobą na spacer
gratulacje :)

Gość chetnie poslucham..
a kiedy sie bronisz?

Gość kobiecakobietkano1
Wiem co czujesz.... niech pocieszeniem będzie to, że takich jak Ty...ja... jest wielu... i mężczyzn również..... coż moge dodac.... życzę miłości... napewno Cię znajdzie... jak nie teraz to za chwilę

Gość następna...
Idź na spacer sama, może kogos poznasz

Gość uayyayapaplla
wszystkie egzaminy i zyciowe sprawy, zawsze bylam sama, teraz wydawalo mi sie, ze spotkalam ta osobe, ale zawiodlam sie na maxa, nie wiem co dalej z nami bedzie :O nie spiesz sie...

Gość zawsze coś...
Bronie sie w przyszlym tygodniu. Tak bardzo chcialam, zeby byl przy mnie wtedy ktos bliski :( zeby uspokoil, ciumknął w czółko.. :( jest mi tak starsznie przykro, naprawdę.. :(

mnie też jest ciężko i smutno. moge powiedzieć, że nie mam rodziców, mieszkam u chłopaka, który albo jest w pracy albo śpi albo gra na komputerze. nie mam sie do kogo odezwać cały dzieńi podobnie jak Ty gdzie wyjść, więc jestesmy w podobnej sytuacji. wiem co czujesz. jak chcesz to napisz na gg 10784588

Mogętylko powiedzieć tyle, żę ja też wlaśnie siedzę i beczę:(( to jest straszne , kiedy nie ma z kim wyjść.... porozmawiać , samotność to strszna sprawa, najgorsze co moze się przydarzyć człowiekowi . Tak bardzo chcialabym w koncu odnależć ta połówkę i ułożyc sobvie życie....

Gość chetnie poslucham..
a co studiujesz i gdzie?

Gość zawsze coś...
A czy to wazne co i gdzie studiuję...? Nie wiem co jest nie tak, patrze na mlodsze od siebie dziewczyny, ktore juz poukladaly sobie zycie z facetami, jakos przyszlo im to bez problemu i tak sie zastanawiam co w takim razie ze mną jest nie tak? :( W opinii znajomych jestem atrakcyjna i sympatyczna. Moze dosc niesmiala, ale kiedy poznam kogos blizej to umiem juz wyluzować. Wolny czas wypełniłam sobie rozmaitymi kursami.. ale wieczory sa najgorsze :(

Gość chetnie poslucham..
haa mialam kiedys podobnie, bardzo podobnie,malo znajomych brak chlopaka,poznalam chlopak jakies kolezanki z ktorymi czasem moznas pogadac tez mam,ale ja studiowlam w duzym miescie,zawalilam studia wrocilam do domu do zadupia i tu sie pojawil problem bo znajomych nie mam i chlopak daleko i czuje sie strasznie samotna

Gość elfirek85
O widzisz a ja niby mam już swoją rodzinkę i niby powinnam być szczęśliwa. Gdyby jednak nie moje maleństwo to mur beton załamka życiowa. Moj partner ma wszstko w nosie, wychodzi rano i wraca póznym wieczorem a raczej w nocy. Nie poczuwa się do obowiązku bycia ojcem. Zero oparcai, wparcia i czegokolwiek innego. Ot tak... czekam tylko na ten moment kiedy w końcu miarka przepełni się... wiesz czasami lepiej nie mieć nikogo, po co miałabyś trafić na takiego pasożyta. Ja Cię wspieram duchem i 3mam kciuki za obronę.

Gość zawsze coś...
Dzięki wielkie. Wsplczuje Ci bardzo, moze daloby sie jednak cos zrobic..pogadaacz nim, pwoiedziec, ze Ci ciezko w takiej sytuacji? :(