Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaaaaaaaaaaaaasia

POMOCY !! Wysyp brązowych pieprzyków !!!

Polecane posty

Gość Kaaaaaaaaaaaaaasia

Rok temu była plaga biedronek które były uciązliwe, ale prawdziwy dramat przeżywam tego lata.Plaga pieprzyków na moim ciele.Co jest tego przyczyną.Wątpie żeby to było spowodowane nasłonecznieniem.W ubiegłych latach przebywałam częściej na słońcu i nie miałam takich objawów w dodatku te pieprzyki wyskakują również w miejscach które są zakryte pod ubraniem. Może to jest spowodowane niedawnym zabiegiem dłutowania zębów ósemek i lekami które przyjmowałam ( Dalacin, Enterol, Ketanol w dużych ilóściach bo ból był okropny). Nie mogę narazie iść do dermatolog bo jest na urlopie. Czy ktoś poprzez swoją własną praktyke może spróbować zdjagnozować przyczyny mojego problemu.Czy są kremy lub maści dzięki który można pozbyć się tych plamek albo chociaż spowodować ich przyblaknięcie.Proszę o POMOC !

Gość NorO
Też mam ten kłopot i nie wiem dlaczego.Przypuszczam że to ma związek z wątrobą.

Gość obrzezany ekogroszek
mysle, ze szczegolnie powinnas nam pokazac zdjecia tych czesci ciala, ktore sa zakryte pod ubraniem. dermatologow Ci na tym forum dostatek... :D

Gość NorO
Dermatolożków chyba

Gość Kaaaaaaaaaaaaaasia
Gdybym napisała o seksie to zaraz tysiąc odpowiedzi pod tematem a jak coś poważnego to nikt nic nie wie :(

Gość NorO
Kasia poszukaj w necie jest kilka ciekawych wpisów na ten temat.