Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila21

rudy chlopak mnie zostawil

Polecane posty

Gość kamila21

z moim chlopakiem bylam prawie piec lat zawsze mnie rozumial i pomagal mialam duzo problemow z moim ojcem LUKASZ zawsze mi pomugl mieszkalam z nim u jego rodzicow zeby skaczyc szkole kilka razy bylam "wyrzucana z domu' I zawsze moglam na niego liczyc bylo nam bardzo ciezko wspieralismy sie wzajemnie dazylismy razem zeby spelnic marzenia.kiedy wrescie zaczelo nam sie ukladac znalazlam prace w kturej bardzo ciezko pracowalam malo sie widzelismy zeby odlozyc na zycie.Po czsie znalazlam mieszkanie zamieszkalam ale sama on stwierdzil ze narzie zostanie u mamy tak zeby wrazie nie powodzenia moglibysmy wrucic do jego rodzicow gdy mialam wolne to sie spotykalismy. tylko ze to juz nie bylo to niedogadywalismy sie. Powiedzialam mu ze juzz mozemy razem zamieszkac ze bede mniej pracowac zeby miec dla niego wiej czasu.I nic sie nie zmienilo ja mam 22 lata a on 26 i od tygodnia nie jestesmy razem rozeszlismy sie o banal kturego nie bede pisac bo jest smieszny . MAM ZAL DO NIEGO bo teraz kiedy wyszlam na prosta nie mam jego zawsze musialam liczyc na sama siebie albo na niego rodzice nam nie pomogli to dzieki nim mialam ciezko teraz mieszkam sama a on milczy nie odzywa sie do mnie. WIEM ZE NIE PRZYJEDZIE I SIE NIE ODEZWIE bo jest uparty ale wiem ze teraz mu ciezko bezemnie tylko ze jego duma na to mu nie pozwolo zeby do mnie przyjechac i przprosic w kacu bylismy tyle lat ze soba ze dobrze sie znamy. Nie wiem co mam robic mam sie do niego pierwsza odezwac ciezko mi samej.kilka razy sie poklucilismy ale za tydzien bylo dobrze. czy taka przerwa dobrze nam zrobi mam czekac jeski nie to zapomniec pomocy!!!!!!!!

Gość piszesz niezrozumiale
i robisz błędy...

Gość kamila21
bo jestem rozstrzesiona pisalam tak zeby mi ulzylo widocznie tobie jest dobrze z zwracasz uwage na bledy

Gość kamila21
bo jestem rozstrzesiona pisalam tak zeby mi ulzylo widocznie tobie jest dobrze z zwracasz uwage na bledy.

no tak... hmm... wybacz to mój taki mały fioł:) jeśli znasz go tak dobrze i wiesz, że to dobry człowiek, ale dumny no to sam wyciągnij rękę. Zawsze był przy Tobie, więc może czas byś Ty była przy nim? Pokaż, ze Ci zależy... to nic nie kosztuje.

a tak na marginesie, to również jestem w kropce :( dlatego tu jestem...