Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parararara pam

spełnione kobiety :)

Polecane posty

Gość parararara pam

wiecie co..szkoda czasu na rozterki i dołowanie sie z powodu braku faceta, lepiej jest osiagnac cos dla samej siebie, spełnić się zawodowo. Faceci to buraki wiekszosc z nich chce tylko nas wykorzystac a my naiwne myslac ze chca czegos wiecej angazujemy sie...lepiej odrazu ich olać i robić cos co daje nam satysfakcje z zycia :)

Gość fdgfdg
a jak będziesz chciała być wypełniona to lament bo chłopa ni ma

Gość parararara pam
pf ze niby oni daja szczescie ?

Gość turbulencja
święta racja !! obecnie użeram się z takim jednym facetem, i wiecie co - chyba już podziękuje! czuję się mniej szczęśliwa niż w przypadku bycian singlem.

Gość harakiri heheh
masz rację, że was wykorzystujemy:) ale może, chociaż niekoniecznie stwierdzisz że będziesz chciała mieć kogoś u boku, kogoś komu opowiesz o marzeniach, wypłaczesz się, ale nikogo takiego nie będzie. Najtwardsze orędowniczki najczęściej płaczą, bo przytłacza je bycie twardymi. Wszystko kwestią czasu. Inna opcja to możesz stukać się do woli:) Tylko ukrywaj się z tym, bo wiesz co mówi się o takich kobietach:)

Gość parararara pam
jesli kochać to ksiecia! mowie wam a szukać taiego byle by był bo czujemy sie samotne naprawde nie ma ssensu :) zrobmy cos dla siebie, bardzmy z siebie dumne! Bądzmy kobietami szanujacymi sie i świadomymi swoich wartosci

Gość harakiri heheh
książę pragnie księżniczki, a nie zwykłej kobiety:)

Gość parararara pam
i trzeba być niezwykłą! a nie ta co daje przy pierwszej lepszej okazji, teraz kazda impreza dla nastolatek konczy sie libacja i seksem..ohh dziewczyny szanujcie sie

Gość harakiri heheh
trzeba być niezwykłą? znam mnóstwo kobiet i żadnej takiej, każda chce być wyjątkowa a mnie tylko śmiać się chce, jeśli chodzi o szacunek to zgadzam się, znam to z autopsii, wielka szanująca się dama a tyłek szybko nadstawia, no ale ktoś musi dawać żeby ktoś inny mógł brać:):)

Gość Pan zdzisiek
Co Ty/Wy macie w głowie, że myślicie o dawaniu przy lepszej okazji. :/ Fuck

Gość Pan zdzisiek
yyy no nie ma co się dołować z powodu czegoś czego nie ma. 2 przepraszam bardzo ja jako facet chciałbym czegoś więcej, ale niestety nie mogę znaleźć za to takiej kobiety. Przepraszam bardzo to, że związek się nie udaje nie znaczy, że ktos wykorzystuje.

Gość harakiri heheh
to widać, że jej się nie udało i wyładowuje złość tutaj, widać że ma słaby charakter i jest zwykłą dziewczyną, a takich jest multum

Gość Pan zdzisiek
Bo to wszystko gra. Każda jest niezwykła tylko w momencie łapania faceta. Choć moim zdaniem nie trzeba tak kombinować.

Gość prapapamam pam
chyba ktos tu mnie nie zrozumiał ;] nie chce tu propagować feminizmu o nie! Pan zdzisiek- sama nawiazuje do tego, widzisz nie mozesz znalezc kobiety ktora jest odpowiednia bo za duzo teraz lasek "na jeden raz" takie jest moje zdanie. Laski sa łatwe a faceci biora i koło sie zamyka, ale jak dla mnie to jest chore ! Kobieta powinna byc tylko dla tego jedynego(nie mowie o przesadnej cnotliwości) ale jak czytam ze 16 latka jest w ciazy albo o zgrozo 14 to rece opadaj...te czasy jakies popiepszone!