Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adatoniewypadaaaa66

mój nygusowaty facet

Polecane posty

Gość adatoniewypadaaaa66

jestesmy razem pol roku ja siedze u siostry maja domek..mały basenik, duzy ogród cisza spokoj mieszkamy w łodzi moja siostra dosłownie na koncu maista, chcoc to jzu inna miejscowowsc ale dojedzie sie normalnie miejskim autobusem..jedzie sie od niego max 50 minut autobusem i mówie mu ze moze pojdziemy na basen on..nie bo za gruby..przesadza;/ mówie to ja zostane na weekend do mojej siostry to wpadnij zapraszaja cie odpoczniemy..nie bo za daleko, nie chce mu sie, 2 razy go prosiłam nie za daleko wiec mówie mu to od tygodnia ze nudzi mnie przesaidywanie w domu i spedzenie czasu na swiezym powietrzu dobrze by nam zrobiło..no ze tak ale teraz samochodu nie ma to gdzie mozemy jechac ja uwazam ze nawet busem to zaden problem w piatek opiajamy zparoma osobami zroku nasza obrone , wszytskich zna i oni go lubia..wiec mówie ze moze skoczymy na maisto ..nie bo nie ma kasy..ja mówie ze mu postawie on ze nic..i ze idzie lulu dodam jeszcze ze jak powiedział ze nie przyedzie do moejej isotry to mu powiedziałąm ze w takim razie miłego weekendu bo nie wiem czy sie zobaczymy to sie obrazil

Gość nie zadawaj się,,
z dupkami bo będziesz przegrana

Gość Lynch nie reżyser
facet ma kompleksy, siedzi w nim smutek, ma problem, jest mu smutno, bądź dla niego miła i dowiedz się jaki ma problem, pociesz go, bądź przy nim a na pewno się otworzy na życie z tobą

Gość adatoniewypadaaaa66
ktos sie wypowie?

Gość adatoniewypadaaaa66
pół roku go pocieszam..no soryy..ile mozna siedziec w domu szczegolnie jak jest okazja wolny weekend..to chyba lepiej posiedziec w ciszy, zatopic dupe w basenie napic sie piwka..niz siedziec przed tv

Gość Lynch nie reżyser
"za gruby", heh, to kompleks kobiecy... może on jest zbyt wrażliwy ogólnie. nie chce, żebyś mu stawiała, bo to dyshonor, musisz mu dać pełne poczucie akceptacji, żebyś mogła za niego płacić.

Gość adatoniewypadaaaa66
ciagle mu gadam ze mi sie podoba.. ze jest głupi..i wcale nie ejst gruby..fakt ma kompleksy,a ja na kazdym kroku mu mówie ze mi sie podoba jeg ciałko i wszystko

Gość Lynch nie reżyser
widać nie przekonałaś go, żeby przestał sie tym martwić. Daj mu więcej ciepła.

Gość adatoniewypadaaaa66
ludzie to nie ma nic wpslenego z gruboscia..nie ejst gruby ma z 5-7 kg nadwagi max.. na przyjazd do moeje siotryraczej nie powinnien go stresowac

Gość Lynch nie reżyser
tu chodzi o to co on ma w głowie a nie czy jest gruby

Gość milena_____________
daj spokój, właśnie skończył się mój związek z takim egzemplarzem. nigdzie! razem nie mogliśmy iść, bo za daleko, bo ma dużo pracy, bo mu się nie chce, bo to, bo tamto. na wesele nie, bo nie lubi wesel... tak się nie da żyć. moim zdaniem twojemu facetowi specjalnie nie zależy na spędzaniu czasu z tobą.

Gość milena_____________
ale może tobie uda się namówić go na ten basen. w końcu to nic takiego. może wstydzi się twojej siostry, zaproponuj inny basen dla odmiany, będziesz wiedizeć, o co chodzi.

Gość adatoniewypadaaaa66
dobra ty od lincha ..juz go nie bron i nie wybielaj..bo jego kompels z wyjscie na maisto czy mojej sostry..czy nawet wyjsciem do kina nie ma nic wpslenego.. bo to nie chodzi o to ze sie wstydzi rozebrac tylko o to ze nigdze nie chodzimy tylko ciagle siedzimy w domu

Gość milena_____________
a chociaż przyjeżdża do ciebie do domu, czy to ty do niego jeździsz?

Gość adatoniewypadaaaa66
nie no wpada;) na wesle tez pojdzie..czy na impreze ale chodzi mi o taki wspolne we dwoje spedzanie jakos aktywniej niz ogladajac filmy w tv..albo sie bzykajac chociaz nawet w bzykaniu to ja wykazuje wiecej inicjatywy

Gość milena_____________
ufff :), no to jest lepiej niż u mnie. ciężka sprawa, bo może ten typ tak ma po prostu. próbuj go namówić jakoś. może się w końcu uda. życzę powodzenia!

Gość adatoniewypadaaaa66
no kurwa ile mozna nawet nigdy razem w kinie nie bylismy:O zal:O szczyt atrakcji to wyjscie na pizze do restauracji:O

Gość ty głupia dziewucho
on ma depresję!1

Gość ostatni wieśniak XXI wieku
Jedźcie busem albo PKS'em! Są kanikuły! Weźcie plecak,a do niego chip'sy i butelki z piwem!

Gość adatoniewypadaaaa66
up;) napisłam co o tym mysle i zeby sie zastnawioł napisa.l ok:O i wsio/...

Gość adatoniewypadaaaa66
kurde:O

Gość stara już jestem
to Ci doradzę- olej go. Dziękuję za uwagę.

Gość hahahhahaha
zajebusty on jest