Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milito

Wrocław - bardzo ładne miasto ale...

Polecane posty

Gość milito

jest w nim strasznie niebezpiecznie, wysokie koszty utrzymania a zarobki niewysokie... a wy co sądzicie o życiu w tym mieście?

Gość CarrieBradshawOrendz
Godzina 5:24 to idealna pora na taki temat!

Gość wiem co mówię i już
Godzina 5:35 także. ;)

Gość kwoka123
to jest pojebane miasto. ładne tylko na zdjęciach.... jak tam trochę pobędziesz to zobaczysz jacy pojebani ludzie tam są a i miasto jest strasznie brudne.

Gość kwoka123
to miasto nie jest takie ładne jak by ci się wydawało. Ja jak tam pierwszy raz pojechałem to też byłem zachwycony ale potem zmieniłem zdanie.

Gość caldwel
Ladne jest moze kawalek centrum, park szczytnicki i ostrow tumski (ale duzo tam zulerni), krzyki sa strasznie szare, a w srodmiesciu i na trojkacie to masakra, nigdy nie chcialbym tam mieszkac.

Gość caldwel
Ogolnie to naprawde nie polecam, chyba, ze chce sie mieszkac w jakies willowej dzielnicy.

Gość wiem co mówię i już
O tak - willowe dzielnice polecam, szczególnie koło parku szczytnickigo, stadionu olimpijskiego. A tak to myślę, że jest podobnie jak w każdym większym mieście: tu brzydko, tam ładnie.

Gość wiem co mówię i już
Ale ja muszę jeszcze przyznać, że mimo wszystko jakiś klimat ten Wrocław posiada! O!

Gość kwoka123
ten wrocław to smród..

Gość kwoka123
najlepiej to na wsi mieszkać poza miastem.

Gość kwoka123
i pełno tam psycholi

Gość o wysokich kosztach i malych
pensjach to wiem z doswiadczenia :classic_cool: Ale niebezpiecznie? Na pewno nie bardziej niz gdzie indziej :D Jakos przezylam tu 30 lat, cala i zdrowa :P

Gość o wysokich kosztach i malych
brudne tez mysle, ze tak samo jak inne. Kiedys bylo bardzo zielone, teraz wszedzie sie szuka miejsca na nowe szklane domy i wycina drzewa niestety :( A co do ludzi (czy sa pojebani czy nie) to sie nie wypowiem. Sama jestem jedna z nich :P

Gość nie wiem czy
ja tu nie umiem za bardzo porównać, bo oprócz mojej rodzinnej wsi to nie miszkałam nigdzie tylko we wro. Ale sie wypowiem, bo wg mnie zarobki są dużo wyższe niż na prowincji, oczywiście liczyć się trzeba z kosztami mieszkania, ale ogólne pieniądzą wydawane na życie takie same jak wszędzie. No chyba, że ktoś wydaje pienądze w Almie, ja nie, wole Biedronke i Lidla hehe :D Jeśli chodzi o klimat miasta - to sporo się dzieje, zawsze coś ciekawego można zobaczyć, w czymś uczestniczyć, pojśc. Tylke, ze ja nie mam na to czasu, zresztą do rynku mam daleko i mi sie nie chce robić wycieczki sobie

Gość a może by jakieś konkrety
możesz uzasadnić że we Wrocku ludzie są pojebani?? tak jak wszędzie ludzie tu są różni, a może pojebani to są ci co tu przyjeżdzają? 1/3 mieszkanców to studenci i ci co przyjeżdzają tu spoza Wrocka za pracą.

Serdecznie zapraszamy do Wojewódzkiego Zespołu Specjalistycznej Opieki Zdrowotnej przy ul. Dobrzyńskiej 21/23 we Wrocławiu, gdzie w najbliższy piątek (8 grudnia) odbędą się kolejne, BEZPŁATNE konsultacje diabetologiczne. Rejestracja odbywa się na naszej stronie internetowej: http://www.stopacukrzycowa.org.pl/?page_id=59 oraz stacjonarnie w placówce. Wkrótce poinformujemy o kolejnych miejscach i terminach konsultacji.

Gość Michał

Ja lubię mieszkać we Wrocławiu. Już tutaj parę lat mieszkam i mam swoje ulubione atrakcje itd. Najlepiej to się czas spędza na strzelnicy proGun - super rozrywka, ale i knajp dużo, zawsze jest gdzie wyjść.