Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzikm05672

Administracja na UAM w Poznaniu?

Polecane posty

Gość nadzikm05672

witam. mam kilka pytan do osob, ktore studiuja, studiowaly bądź mają jakakolwiek wiedze na temat wydzialu Prawa i Administracji na UAM w Poznaniu. Czy na zaocznych na tym kierunku jest trudno? Jakie przedmioty sprawiaja studentom najwiecej klopotu? Jest tam duzo matematyki? Duzo osob nie wytrzymuje na tym kierunku i sama rezygnuje? Jacy sa ci co prowadza zajecia? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdr.

Gość polajna
Jeżeli szukasz łatwych kierunków to może powinnaś zastanowić się nad sensem studiowania ;) UAM ma zasadę, że od studentów zaocznych stara się wymagać tyle samo, co od studentów dziennych, żeby nikt nie miał pretensji, że na niestacjonarnych jest dużo łatwiej. Z tego co wiem to na pierwszym roku administracji są takie same przedmioty co na pierwszym roku prawa. Matematyki nie ma dużo, jest logika. Prawo jest na pewno dużo trudniejszym kierunkiem niż administracja. Ja chciałam iść na sum na uam, na administrację, bo studiowałam pokrewny kierunek na uniwersytecie. Niestety pozostaje mi tylko iść na uczelnie prywatną, bo sum na administracji na uam-ie jest tylko dla studentów administracji po licencjacie... :/

Gość jyrkk
u6

Gość jyrkk
ktos tam studiuje? ciezko sie dostac?

Gość gość
Dostać się jest całkiem łatwo, ale utrzymać się i nie wylecieć... Dużo trudniej :)

Gość lilianna8888
dostać się bardzo łatwo, za to bardzo łatwo o komis a warunki to norma :)

Gość gość
WYZSZA SZKOLA HANLDU I USLUG POZNAN Chcesz zdać Maturę z matematyki i języka angielskiego? Przyjdź na kursy dla maturzystów, które przygotowaliśmy specjalnie pod kątem potrzeb i wymagań programu Matura 2016 Z okazji 20 - lecia szkoły, masz od nas prezent – kurs maturalny po najniższej cenie w całym Poznaniu. Koszt całkowity 22-godzinnego kursu to tylko 85 złotych, czyli to mniej niż 4 złote za godzinę! Jeśli po kursie zostaniesz studentem Wyższej Szkoły Handlu i Usług, cały kurs będziesz mieć totalnie za darmo! Nie przegap! Ilość miejsc ograniczona! !!Startujemy już 9 kwietnia!!