Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawerelijusz

Ludzie pmóżcie powazny problem1

Polecane posty

Gość kawerelijusz

Witam.chodzi mi o komunikacje mpk.A wlasciwie o to czy autobus mpk musi zatrzymywac sie na kazdym przystanku jak nim jade? czy np jezelini ma ludzi a ja chce wysiasc to musze powiedziec kierowcy? czy jakis przycisk wcisnac?bo chyba cos takiego jest. i jak mam bilet miesieczny to musze tylko raz na poczatku mies przystawic i jezdzic zały miesiac bez przystawiania? prosze o odp na moje pytania.moze głupie ale dla mnie bardzo wzne bo jestem w tym zielony ;(

Gość kawerelijusz
co za kraj.nikt nie odpowie na moje pytanie?

Gość ona zawsze była śliczna
ja wiem jak działa warszawskie ZTM czy MZA, to bym ci mogla powiedziec, ale mpk to nei wiem :classic_cool:

-bilet musisz pokazywać za każdym razem jak wsiadasz do autobusu nawet jak masz miesięczny. -autobus zatrzymuje się na każdym przystanku...w niektórych autobusach są przyciski to zawsze możesz sobie nacisnąć dla pewności...

jak jest mało ludzi w autobusie, to jak nikt nie stoi przy drzwiach, to kierowca czesto omija takie przystanki jak i na przystanku nikt nie stoi. a wciska sie przycisk jak jest na zadanie, generalnie tak jest. bilet miesieczny wystarczy raz do czytnika przysunac wtedy go aktywujesz.

Gość kawerelijusz
obojetne gdzie przystawie ten bilet przy czytniku? musze cos wtedy wciskac? skad bede wiedzial ze bilet jest aktywny? dzieki za odp z gory:) jednaj sa jeszcze zyczliwi ludzie:)

a to zalezy, jesli mieszkasz w wawie i chodzi ci o warszawski transport zbiorowy, to po prostu zblizasz karte zblizeniowa (:classic_cool:) do tego takiego żółtego kasownika i to wszystko

a bedzieszs wiedzial bo ci piknie i sie wyswietli na wyswietlaczu informacja, do kiedy jest aktywna. tak samo jak chcesz sprawdzic do kiedy masz aktywna karte to wtedy tez zblizasz ja do czytnika

Gość kawerelijusz
to jest karta miejska:) ok dzieki za info:)a dlugo trzeba trzymac zeby aktywować karte?

2-3 sekundy, uslyszysz piknięcie