Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łłłukasz

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość łłłukasz
napiszcie ile wg was powinienem zrzucić!

Gość nie wiem jak to jest
ale ja mam 173 i wazac 65 bylam chuda teraz mam tez mala oponke brrr a reszta moze byc i nie wygladam jak ten walen

Gość zal.de
a czy ja mówię że chcę być modelką? buaha żal.pl :D chodziło mi o to dokładnie,że sam pewnie nie lepiej wyglądasz a wymagasz od innych 🖐️

Gość ssssssso
ja niczego nie wymagam 65 kg to nie sa zadne wymogi . Wymogi masz gdybym chcial zeby kobieta wazyła 49 kg przy 165 cm wzrostu

Gość daję porady za darmo
Skoro jest otyłość brzuszna (od braku przepalanych kalorii czy picia piwska nadmiernego) i komplikacji z sercem nie ma czy nadciśnienia, palpitacji, dyskopatii, żylaków lub miażdżycy czy stanu przedzawałowego lub cukrzycy to brzuch ten nie jest szkodliwy. BMI najlepsze to niby 25 - potem to już obciążenie układu krwionośnego i płucnego! Laski mniejszej już nie wyr00chasz, bo się Ciebie będzie bała jak Liliputka king konga! Każda za chuda kobieta potrzebuje podkarmiacza! Byle nie jeść grill'owanego syfu, słoniny! I tak kobieta zamiast na wagę patrzą na portfel - chyba, ze miłość pierwsza czy zauroczenie z potrzebą akceptacji!

Gość łłłukasz
dzięki za informację...mnie chodzi też o to czy kobiety zniechęca taka oponka.

Gość cajou
według mnie, choc opony nie widzialam :)), jestes ok, ja akurat lubie wlasnie taki wzrost i taka wage, nawet gdybys wazyl tak ze 100 kg byloby ok, tak mysle, ale nie to ladne co ladne, a co sie komu podoba :))