Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_już_dość

mój chłopak to niemota

Polecane posty

Gość mam_już_dość

nic sam nie zadecyduje, nic sam nie zrobi, chyba że pokażę palcem co i jak ma zrobić, nigdy nie wychodzi z żadną inicjatywą, nic nie planuje, np. żeby zrobić remont czy coś.. wszystko co mamy lub robimy to z mojej inicjatywy jak coś trzeba kupić do domu to on nie pomyśli żeby wsiąść w samochód i jechać kupić, nawet mu to do głowy nie przyjdzie, albo muszę sama to zrobić albo powiedzieć mu dokładnie co ma zrobić

Gość koza123
współczuje

Gość 1234567890987654321
to po co kobieto z nim jestes wybralas go to ponos konsekwensje wyborow i go akceptuj takim jaki jest on sie nie zmieni bo ty chcesz zbey byl inny wiec skoro ci nie pasuje odejdz od nieog a nie marudz ze jest takis iaki i owaki

Gość widziały gały co brały
:classic_cool:

Gość mam_już_dość
kocham go ale czasami mam już dość i jestem bardzo zmęczona tym, że wszystko jest na mojej glowie

Gość widzialy galy co obciagaly

Gość mam_już_dość
jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to spadówa

Gość widziały gały co ruchały

Gość no ale na przykład co kupic
moze top jest rzecz potrzebna tobie nie jemu, więc jemu nie przyjdzie do głowy zeby kupic

Gość mam_już_dość
już z nim rozmawiałam nie raz

Gość 1234567890987654321
powiem szczerze nie rozumiem kobiet biora sobie ciote za faceta a potem mowia ze maja dosc milosc to nie tylko uczucia ale takze rozsadek wybieramy sobie kogos kogo kochamy i na kogo mozemy liczyc kogos kto jest odpowiedzialny bierze na siebie obowiakzi domowe itp zobaczymy jak do tego ambarasu dziekco wam dojdzie i zobaczymy czy za 10 lat tez bedziesz taka naiwna i bedziesz pisala ze go kochasz

Gość avita
jakby wszystko planowal, dookola zycie wam i Tobieukladal tez by ci sie pewnie niepodobalo

Gość mam_już_dość
np pralka, która się zepsuła. nie pomyśli żeby powiedzieć do mnie: chodź pojedziemy kupić nową. czeka aż ja to zrobie

no to jak była zepsuta pralka to w brudnych ciuchach chodził?

Gość glen b
jem kupe

Gość mam_już_dość
prał sobie ręcznie bo ja mu powiedziałam, że nie będę mu prała

Gość angelikatika
A co ty od chlopa oczekujesz ze bedzie sobie sam wymyslal prace? Chyba zartujesz :D Jak chcesz zeby Ci ktos salon dekorowal i zaluzje wybieral to znajdz geja wspollokatora...

no to rzeczywiscie dziwny , ze wolał prac ręcznie niz pomyślec o kupieniu pralki

Gość mam_już_dość
oczekuje od niego, że będzie dbał o dom tak samo jak ja oczekuję, że jak się coś zepsuje to on to naprawi albo wymieni ja go nie zaganiam do dekorowania, prania czy gotowania to z jakiej racji mam wykonywać za niego tzw. męskie prace?

z tym remontem moze byc tak , ze jemu podobało sie mieszkanie takie jakie było co do kupienia pewnych rzeczy do domu , to to chyba powinny byc wspólne decyzje, a nie , ze on ma wsiąsc w samochód i kupic takie rzeczy są wspólnymi decyzjami jakby wsiadl w samochód i kupił pralkę , która by ci nie odpowiadała, to pewnie zadowolona tez byc nie była ale dziwi mnie ze wolał prac ręcznie niz przedyskutowac z tobą kupienie tej pralki

Gość lalalilala
Ale facet zawsze pojdzie po najmniejszej linii oporu- jak kosz na bielizne jest pelen to on bedzie rzucal skarpetki obok. Jak kuchenka sie zepsuje to on bedzie jadl zimne albo na miescie. Jak pralka sie zepsuje to on sobie szybko przepierze dwie pary gaci i koszulke, a reszte da mamie do wyprania... Jemu to po prostu nie przeszkadza ze wszystko wokol niego nie jest w 100% idealne, nowe i dzialajace.

Gość mam_już_dość
ja nie chcę, żeby sam o wszystkim decydował ale żeby chociaż zaproponował żebyśmy pojechali kupić tą pralkę a nie czekał aż ja ją kupie(to by mu najlepiej pasowało) albo zaproponuję a najgorzej mnie wkurza to, że nigdzie nie chodzimy, nic nie robimy ciekawego dopóki ja tego nie zaproponuję dla niego moglibyśmy całe życie siedzieć w chacie

Gość sarahhhhs
ciekawe jak bedzie jak ja zamieszkam z moim facetem, w sumie przedsmak bedzie tego od poniedzialku przez miesiac bo jedziemy razem na wakacje. W sumie on o ile wiem ogarniety, sam wezmie cos zrobi, posprzata, naprawi, nie trzeba mu mowic. Ale to tak wiem z relacji z mama, a ze mna to nie wiem.

no chłopak widac, ze jest domatorem, tego w nim raczej nie zmienisz

Gość jakbym widziala
mojego męża ;/ ciezki przypadek dziewczyno uciekaj od niego poki czas

Gość 1234567890987654321
laska rozwalasz mnie naprawde takiego faceta sobie wzielas taki ma charaktr sa rozni faceci ja mam meza ktory takie rzeczy robi ty masz faceta ktory jest inny i taki juz zostanie co najwyzej mozesz nauczyc go pomagac w domu ale nie nuaczysz go tego zeby sie intersowal czyms zbey wychodizl z ninicjatywa zbey cie gdzies zabieral zrozum to i przestan biadolic ja mialam w domu to samo mama biadolila na tate tak jak ty i przez kilkadziesiat lat jak widac go nie zmienila wiec czego ty chcesz czego ty oczkeujesz pisalam albo zaakcpetujesz i przstaniesz sie zlozcic bo sama sobie starzasz problemy albo sobie zmienisz

Gość mam_już_dość
ok, że jest domatorem ale po miesiącu siedzenia w domu chyba mógłby zaproponować żebyśmy poszli do kina albo coś skoro mu na mnie zależy to powinien coś też dla mnie zrobić a nie tylko dla siebie ostatnio robił obiad. zrobił tylko dla siebie..porażka..przychodzi z talerzem, ja pytam a gdzie dla mnie a on : nie wiedziałem, że też chcesz....... ok, jak będę ja robić następnym razem to też zrobię tylko dla siebie :/

Miałam takiego, kopnęłam w dupę przed ślubem, nie wytrzymywałam nerwowo :P Niech se ciota jedna szuka drugiej matki, co będzie go za rączkę prowadzić i rozkazy wydawać, ja sie na to nie nadaję, ja potrzebuję mężczyzny a nie dużego dziecka. Robienie listy z zakupami (bo wiecej niz 3 rzeczy co ma kupic nie pamietal) polegaalo na tym ze nawet pisalam gdzie w markecie na jakiej półce i koło czego coś leży :o