Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytyeye

Delikatny flirt z innym???

Polecane posty

Gość tytyeye

Kręcę ostro z takim jednym kolesiem. Nie jesteśmy jeszcze parą i w sumie nikt nie wie, że mamy się ku sobie (chyba ;)). Dzisiaj spotykamy się na imprezie taką większą grupką i on też tam będzie. Ogólnie jest z nim tak, że on lubi wzbudzać we mnie zazdrość, bo jak mówi - lubi kiedy się o niego staram. Na tej imprezie dzisiaj będzie też taki jeden koleś, konkurencja tego mojego, bo zawsze mi się podobał i ten, co z nim kręcę o tym doskonale wie. Pomyślałam sobie, czemu by nie odwrócić dzisiaj ról i to ja wzbudzę jego zazdrość i poflirtuję delikatnie z tym drugim. Jak to zrobić, żeby wyszło dobrze i tym razem to on postarał się o mnie?

te wasze zachowania są troche dziecinne.. po co wam te gierki i zabawy?? nie mozecie normalnie albo zaczac ze sobą byc, albo byc w pełni wolnymi i flirtowac na prawo i lewo?

Gość tytyeye
Ale on robi mi to ciągle!

to jest sens wiazac swoje plany z kims takim, kto tak ciagle robi? popatrz - gdybyscie juz byli razem to on mogłby ciagle tak samo postepowac, i ciagle to tak tłumaczyc, ze lubi kiedy jestes zazdrosna. ale to przeciez chyba nie o to chodzi... jemu masz się podobać TY jesli bylibyscie razem, a nie Ty i sto innych dziewczyn...

Gość tytyeye
Dlatego właśnie coraz częściej dochodzę do wniosku, że dobrze, że nie jesteśmy parą.

Gość provokejszyn jak nic
och,te czasy.......kiedy sie mialo po 14 lat....fajnie bylo..........

Gość tytyeye
Mam 25 :/

Gość ___POLOOO
Tak! tak niewinny flirt:) a potem bedziesz ryczała jak zostaniesz sama z bachorem:) Nastolatko, lepiej sie poucz a nie za chłopami lataj

Gość tytyeye
Mam 25!!!!!

Gość to moze zacznij sie
zachowywac na tyle ile masz :o