Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed kupnem.....

Musimy mieć identyczne obrączki? Wiem, że głupie pytanie

Polecane posty

Gość do autorki....
Teraz spostrzegłam datę, ciekawe, jakie w końcu kupili obrączki.

my jeszcze nie kupulismy...ale wlasnie chetnie poznam zakonczenie? Czyzby dwie rozne?? Btw a kto powiedzial ze to wlasnie FACET ma ustepowac? niby w imie czego? Tak koles ustepuje cale zycie budzi sie po 20 latach ze tak naprawde to on cale zycie 'zawsze' ustepowal...wyrzuca z siebie zlosc...ona nie ma pojecia o co mu chodzi--przeciez do tej pory wszystko sie ukladalo--koles zaczyna historie od obraczek, przez dom auto--a ona zdziwiona tlumaczy ze przeciez sie dogadalismy doszlisy do kompromisu...dla niej wszystko gra...dla niego swiat sie zawalil...nic nie osiagnal co tak naprawde chcial, nic nie ma co chcial...oczywiscie w calosci za stan rzeczy wini swoja partnerke...w przypadku 20-letniego zwiazku...rozwod murowany...(przyklad z zycia) Ciekawe jak teraz wygladaloby pytanie kolezanki ktora zna sie tak na zyciu i ustepowaniu....

Gość Inna PM
My szukaliśmy tak długo aż wybraliśmy wzór który się obojgu podobał. Ale mam znajomych co mają różne. on proste brzegi ona zaokrąglone;-) Dopiero niedawno zauważyłam.

Btw a kto powiedzial ze to wlasnie FACET ma ustepowac? niby w imie czego?" a no dlatego ze biżuteria a obrączki to biżuteria to raczej babska sprawa Dziwią mnie faceci którzy nie chcą ustapić kobiecie w wyborze obraczek:D przecież to jest chore w moim przypadku obraczki wybieralismy razem i mnie to raczej gancigal jaka bede nosił Mamy takie same z tym że przyszła zona ma jeszcze brylanty w nią wplecione

Gość regres ja współczuję
twojej przyszłej żonie, mam nadzieję, że powiedziałeś już jej, że jej miejsce po ślubie jest w garze pieluchach itp itd ?:D

Gość regres ja współczuję
toć to chwalisz się tym niezmiernie na kafe

wiem że mogą się różnić szerokością i tym że kobieta ma jakiś brylancik a facet nie;) a w moim przypadku to ja ustąpiłam ale teraz nie żałuję bo są śliczne;)

toć to chwalisz się tym niezmiernie na kafe " raczej swobodnie dyskutuje na tego typu tematy bo jakby nie było to i mnie to dotyczy :)

mam nadzieję, że powiedziałeś już jej, że jej miejsce po ślubie jest w garze pieluchach itp itd" widze że ktoś tutaj nie wie co to ironia :D

Gość allewesele
na www.allewesele.eu

Gość my mamy podobne
ale nie identyczne. narzeczonego jest prosta, moja ma zaokrąglony profil. ale na pierwszy rzut oka bardzo podobne.

nasze sie roznia szerokoscia (moja 5 N 6) i moja ma diamencik. Tez mielismy troche inne wizje obraczek, ale po przymierzeniu kilkunastu modeli znalezlismy w koncu te "nasze".

Gość ToPrzereklamowane
haha o kurna ale ludzie maja problemy, facet sie na slub przelamal, a Ty babo kombinujesz, SAMA PISZESZ NA POCZATKU: "WIEM ZE TO GLUPIE" wiec o co chodzi ? w momencie kiedy pomyslalas ze to glupie powinnas odpuscic i wiernie sluzyc mezowi, bo to teraz Twoja rola